Huan Pablo Raba otvara vrata svog doma!

Članak objavljen: 02.11.2013 u 9:01 časova


Luksuzni penthaus u otmenom kvartu venecuelanske prestonice Karakasa odiše jednostavnošću: Huan Pablo Raba birao je sa posebnom pažnjom svaki detalj, a prostor je pun umetničkih predmeta – slika, skulptura, crteža, fotografija… Tu su, naravno, i knjige, cveće (omiljene su mu kale!), čak i živopisni meni iz jednog meksičkog restorana u Njujorku.
Do spavaćih soba u potkrovlju vodi stepenište gde je smeštena figura Bude koji sedi. ”To je moja amajlija za dobru sreću”, kaže naš domaćin koji, kako ističe, pasionirano proučava drevne kulture i religije, a naročito mu se dopadaju indijska tradicija i budizam.
Huan obožava skejt pa zbirku umetničkih predmeta dopunjava daska na točkiće na kojoj se često vozi i po stanu.

U dnevnoj sobi često pravi sedeljke koje među njegovim prijateljima važe za žurke bez premca. ”Retko se raziđemo pre jutra, ekipa se potpuno otkači! Slušamo muziku, igramo, pevamo… Naravno, uvek ima dobre klope i pića, lepih devojaka, šta ćete više?!”Većinu slika u stanu naslikao je brat popularnog glumca i Raba je jedan od njegovih najvernijih kupaca. Neka dela, doduše, doneo je sa putovanja po svetu, a spontana kupovina kasnije se pokazala kao pun pogodak, jer Huan jednostavno ima ”njuh” za prepoznavanje pravih umetničkih vrednosti.Glumac je nedavno odlučio da napravi kolekciju stolica. ”Obožavam taj deo nameštaja i gde god odem, gledam kakve su stolice. To je moj mali fetiš i želim da ih imam što više – raznih oblika, boja, veličina…”Skejt je njegovo glavno prevozno sredstvo: Huan na svom ”konjiću”.U spavaćoj sobi smeštene su stvari za koje je Huan emotivno vezan. Tu preovlađuju svetle boje a prostorijom dominira slika u koju su diskretno ukomponovane fotografije njegovih najmilijih. Glumac ovu sliku naziva ”porodičnom” i dodaje da mu je to omiljeni deo stana i da ga još uvek uređuje.


Tekst: Life Content

Ključne reči:

Povezane vesti:

“Flor Salvaje”: Ljubav i opsesivna strast u vrtlogu prostitucije!
Povratak u velikom stilu: Iran Kastiljo u novoj ulozi!

Ostavi komentar