Kao tri kapi vode: Golupčići ponovo na malim ekranima

Članak objavljen: 06.12.2015 u 17:00 časova

Dvaput su igrali partnere na malom ekranu, a uskoro će prvi put razmenjivati nežnosti pred kamerama kao ljubavnici iz privatnog života. Zaljubljeni golupčići Anželik Bojer i Sebastijan Rulji upoznali su se na snimanju “Tereze” (2010), a glavni ljubavni par reprizirali su tri godine kasnije u “Ukradenoj ljubavi”, kad su shvatili da između njih postoji nešto više od glume. Rešena da iskoristi njihovu popularnost kod publike, producentkinja Anheli Nesma poželela je da ih spoji i u rimejku “Ljubavnih veza” (1996). Čelnici Televise uslovili su je da bira jedno od njih dvoje, kako ne bi dosadili gledaocima, pa se Nesma opredelila za Bojerovu. Međutim, prošle nedelje je potvrđeno da će glumici društvo na setu, ipak, praviti dečko.

- Presrećan sam što ću biti deo serije u kojoj će Anželik tumačiti važnu trostruku ulogu - otkriva Rulji. – Nadam se da će publika uživati isto koliko i mi. Divno je to što ćemo dosta vremena provoditi zajedno i pomagati jedno drugom oko izgradnje lika.

Snimanje telenovele, pod radnim nazivom “Kao tri kapi vode”, zakazano je za 4. januar, a emitovanje – sredinom februara.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Anđelik Bojer: Sebastijan Rulji nije savršen muškarac
Nova telenovela: Stiže “Izdano srce”!
Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!

Ostavi komentar