Karla Estrada, kraljica svog zanata!

Članak objavljen: 25.01.2013 u 20:06 časova


Karla Estrada imala je 1997. pune ruke posla – tek što je snimanje vrlo uspešne telenovele “Još te volim” privedeno kraju, producentkinja se bacila na novu priču – “Mariju Isabel”, adaptaciju dela Jolande Vargas Dulče. Utemeljena na istoimenoj telenoveli iz 1966. godine, priča o ljupkoj indijanki očarala je prvo meksičku publiku, a potom i ljubitelje telenovela širom sveta. Estrada je po svaku cenu želela da popularna Adela Norijega odigra glavnu junakinju, uprkos tome što je glumica krajem osamdesetih godina napustila “Televisu”. Ipak, producentkinja ju je nakon višemesečnih pregovora ubedila da se vrati, pa su tako Suzana Gonzales i Sabine Mousije, koje su bile u užem izboru za glavnu rolu, morale da se zadovolje sporednim ulogama. Norijegin veliki povratak na meksičke male ekrane krunisan je i nagradom za najbolju glumicu. Njenog partnera sjajno je odigrao Fernando Kariljo, koji je ulogom Rikarda ušao u “Televisu” na velika vrata, a Jadira Kariljo i Valentino Lanus prvi put su stali pred kamere upravo u ovoj telenoveli. Inače, Norijega i Kariljo bili su u vezi za vreme snimanja serije, za čiju adaptaciju je u početku bio zadužen Rene Munjoz, ali ga je kasnije zamenila Lilijana Abud. Pesma Alehandra Fernandeza “Si tu supieras”, koja je pratila uvodnu špicu i danas je rado slušana, a “Marija Isabel” bila je apsolutni lider u gledanosti. To je bilo i očekivano, jer je tim stručnjaka pažljivo izučavao običaje i kulturu Indijanaca, a scene medenog meseca glavnih junaka snimane su širom Evrope.
Karla Estrada odlučila je da u ovoj telenoveli da šansu ne tako poznatim glumačkim imenima. Osim Jadire i Valentina, koji su odlično iskoristili priliku i postali veoma popularni, zapaženu ulogu dobila je i Lorena Erera, koja je, uprkos kritikama glumačkih veteranki Marije Rubio i Irme Lozano, sjajno odigrala glavnu negativku.
Estrada se našla na udaru kritičara i zbog uloge koju je dodelila pevačici Ilse. Ispostavilo se da su u njenom slučaju sva negodovanja bila opravdana – članica benda “Flans” razočarala je publiku ulogom Grasijele, najbolje prijateljice glavne junakinje, te više nikada nije stala pred kamere.

Tekst: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sabine Mousije i Rebeca Jones u “Que te perdone Dios”!
Zašto su muškarci neverni: Valentino Lanus debituje u filmu (video)
Sabine Mousije umesto Elizabet Gutjerez u rimejku serije “Zagrli me čvrsto”!

1 Komentar

  1. Nemanja je ostavio komentar 25/01/2013 u 20:58

    TV Novele da li znate da li su istiniti tračevi o izbacivanju Karle Estrade iz “Televise”?

Ostavi komentar