Karmen Viljalobos: Sanjam svadbena zvona

Članak objavljen: 25.06.2014 u 13:30 časova

Zabavljanje Karmen Viljalobos i Sebastijana Kaseda teče tako dobro, da su umetnici odlučili da odrede datum venčanja.

U jednom intervjuu glumica serije “El Senor de los Cielos” priznala je da bi volela da se uda, dok je kolumbijski glumac priznao da traži odgovarajući prsten i da to nije nimalo lak posao.

* Karmen, sanjaš li svadbena zvona?!
- Da, iskreno, da! Šest godina se zabavljamo i osećamo da smo oboje spremni. Ovih dana Sebastijan traži prstenje, a ja sam prepuna emocija jer je stigao taj momenat.

* Kako ste znali da je došao pravi trenutak?
- Srećom, nismo par koji ima faze, već naprotiv, gradimo ljubav iz dana u dan. Mogli smo da otpočnemo zajednički život još u prvoj godini zabavljanja, ali volimo da sve radimo polako. Počeli smo da živimo zajedno pre pola godine. Danas su veze prolazne, počnu i završe se kao da to nije ništa, a mi to ne želimo. Sledeće dolazi prstedn, pa onda svadba.

* Jesi li srećna?
- Da, ne mogu da opišem koliko. To je jedna prelepa veza. Nedavo je Sebastijan otišao na put i mesec i po dana nismo bili u kontaktu, ponovni susret bio je fantastičan. Znam da je on čovek mog života, a ja sam žena njegovog. To što znamo da se volimo i da želimo da zauvek budemo zajedno nešto je veoma lepo. Pronašla sam stabilnog partnera, osobu koja me razume i poštuje moj posao, a to je veoma važno. Šta više da tražim od života?!

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Stiže nastavak “Sponzoruša” (VIDEO)
Anahí se OPET tajno udala!
Top Story: Latino prosidbe za pamćenje!
Tajno venčanje: Anahi razočarala fanove

Ostavi komentar