Kim Kardašijan inspiracija za brazilsku telenovelu!

Članak objavljen: 18.01.2016 u 10:00 časova

Ako vas privlači bleštavilo modnog sveta, možda biste voleli da pogledate novu brazilsku telenovelu “Apsolutno savršena” (orig. “Totalmente Demais”). Inspirisana je šaljivim pozorišnim komadom “Pigmalion” iz 1913. godine, koji govori o mentoru zaljubljenom u svoju štićenicu.

Scenario pišu Rozan Svartman i Paulo Halm, koji su donedavno bili angažovani na pisanju jedne uspešne tinejdžerske sapunice. Glavne uloge igraju nama nepoznati Marina Ruj Barbosa i Felipe Simas, a prati ih Fabio Asunsao, zvezda serija “Kralj stočara”, “Strast i čežnja” i “Sve za ljubav”. Tu je i Žulijana Paeš, koju smo gledali u nekoliko projekata, među kojima su “Porodične spletke”, “Zabranjena ljubav” i “Amerika”.

PUT U ZEMLJU KENGURA

Da bi privukla publiku, produkcijska kuća Globo bar delić svake od svojih serija snima van zemlje favela, kafe i fudbala. Tako je “Apsolutno savršena” zasijala već u prvim scenama, koje su snimljene u Australiji. Tamo su po nekoliko scena snimili Fabio Asunsao, Žulijana Paeš, Umberto Martins, Vivijan Pasmanter i Marat Deskartes. Nedelju dana pre emitovanja prve epizode, “nulta epizoda” u trajanju od sedam minuta mogla se pogledati na zvaničnom sajtu serije – gledaoci su već tada shvatili da je stajling Žulijane Paeš, koja igra proračunatu modnu urednicu, inspirisan stilom odevanja Kim Kardašijan.

Više detalja o seriji “Apsolutno savršena” pročitajte u 130. broju magazina “TV Novele”!

Povezane vesti:

Ko zbog Barbare Mori veruje u nemoguće?!
Gabriela objavila rat najpoznatijoj starleti: Imam bolju guzu od Kim
Da li će Anahi izbeći prokletstvo Vere Vang?

Ostavi komentar