Ko zbog Barbare Mori veruje u nemoguće?!

Članak objavljen: 26.01.2016 u 10:00 časova

Ona je lepa, zanosna i seksi. Za vas – ona je Barbara Mori. Za njega – inspiracija, motivacija, uzor. Njegovo ime je Stefan Mladenović, školovani je glumac, a naš list čita od prvog broja, kada je na naslovnoj strani bila upravo nezaboravna Rubi iz istoimene serije.
“Kao zaluđeni tinejdžer, sakupljao sam isečke iz novina i lepio ih u posebnu svesku. Bio sam jako srećan kad sam saznao da izlazi magazin posvećen upravo telenovelama, koje sam toliko voleo”, kazao nam je mladi glumac na početku razgovora.

NE POSTOJI NEMOGUĆE

“Svakom novom epizodom ‘Rubi’, sve više sam se zaljubljivao u glumu Barbare Mori, ali i glumu kao umetnost. Tada sam imao 13 godina. Nešto više od decenije kasnije, završio sam master studije glume i usavršio poznavanje španskog jezika”, ispričao je Stefan. “Sa Barbarom sam prvi put stupio u kontakt 2011. godine i to putem tvitera, kada mi je odgovorila na nekoliko pitanja. Tri godine kasnije zapazila je moj tvit u kojem sam pohvalio njenu seriju “Dos Lunas”, a nedugo potom dobio sam autogram od nje”, otkrio nam je. “Kada vam takvu pažnju pokloni osoba čiji rad poštujete i koja vas inspiriše, osećate da se sve može deseiti. Zato danas verujem čak i u nemoguće”.

Nastavak priče o Stefanu Mladenoviću pročitajte u novom broju “TV Novela”, a ako i sami želite da nam ispričate svoju priču o ljubavi prema sapunicama, slobodno nam pošaljite mejl na tvnovele@color.rs!

Povezane vesti:

Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Hrabra žena koja je pobedila rak: Pogledajte kako danas izgleda prelepa Rubi
Doleću rode: Rubi čeka bebu?!
Suparnica Barbare Mori u seriji “Rubi” danas izgleda bolje nego ikada

Ostavi komentar