Kolunga poručuje: Ne mrzim Eduarda Janjeza!

Članak objavljen: 11.11.2015 u 11:00 časova

Jedan od najvoljenijih meksičkih glumaca konačno se vratio i ima pune ruke posla! Fernando Kolunga pristao je da bude negativac u telenoveli „Strast i moć“ producenta Hosea Alberta Kastra. On je krajem devedestih godina već igrao zlotvora u seriji „S one strane mosta“, a onda se posvetio rolama glavnih heroja. Svestan da je vreme kada je igrao dvadesetogodišnjake odavno prošlo, on je pristao da u novoj seriji bude beskrupulozni manipulator, koji ima odraslu decu. Osim što su ljubitelji telenovela jedva dočekali da ga vide na malim ekranima, Kolunga je spremio poslasticu i za ljubitelje velikog platna – u akcionoj komediji „Lopovi“, koja je premijerno prikazana prošlog meseca, igra s Eduardom Janjezom i Migelom Varonijem. Uprkos tome što je na setu gotovo po ceo dan, Fernando je našao malo vremena da razgovara sa nama.

Zašto ste prihvatili ulogu u „Strasti i moći“?
- Čim sam dobio scenario, shvatio sam da je to priča koja bi mogla prikovati publiku za male ekrane. Želimo da se sažive sa likovima, da s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu. Scenario je moderan, scenografija takođe, a srećan sam jer ponovo sarađujem sa Suzanom Gonzales, koja mi je bila partnerka u telenoveli „Strast“.

Plašite li se da vas publika neće prihvatiti u koži negativca?
- Uvek sam govorio da želim da se oprobam u različitim ulogama. Dosta mi je tipičnih likova, želeo sam da publici ponudim nešto novo. Moj prošli projekat, komična telenovela „Porque el amor manda“, prikazala me je kao oca male devojčice, a u „Strasti i moći“ imam odraslu decu. Povrh svega imam priliku da zagorčavam život drugima – može li bolje (smeh)?!

Nastavak intervjua sa Fernandom Kolungom pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Janjez: Gej žigolo osvaja lepotice!
Ko zbog Barbare Mori veruje u nemoguće?!

Ostavi komentar