Koraima Tores: Vratiću se u Srbiju!

Članak objavljen: 06.08.2015 u 10:00 časova

Legendarna venecuelanska glumica Koraima Tores nedavno se ponovo vratila u naše domove, obučena u šarene ciganske haljine, preplićući ruke iznad glave u plesu koji je krajem devedesetih godina hipnotisao čitav svet. Kasandra je ponovo tu – svakodnevno možete uživati u njenim ljubavnim jadima na programu regionalne Moje TV. Oni koji su je gledali, sa nostalgijom se prisećaju njene i Luis Davidove ljubavne priče.

Nešto mlađi, koji su odrastali uživajući u ”Napuštenom anđelu” ili ”Buntovnicima”, sada imaju priliku da vide telenovelu koja je svojevremeno ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najprodavaniji TV proizvod na španskom jeziku. Ona je obeležila jedno vreme, postajući kroz svojih 150 epizoda nemi svedok doba kada su se deca još igrala na ulicama, a uveče bi ulazila u kuće i sa bakama, majkama i očevima, uživala u priči o ciganskoj princezi.

Nova repriza ”Kasandre” povod je za razgovor sa glavnom zvezdom, koja je krajem devedestih posetila našu zemlju u društvu kolege Henrija Sotoa. Pitali smo Koriamu Tores gde je i šta radi danas, zamolili je da evocira uspomene na seriju koja ju je proslavila, a otkrila nam je da bi veoma volela da ponovo dođe u Srbiju, te da bi rado igrala u nekoj srpskoj seriji ili filmu.

Ekskluzivni intervju sa glumicom koja je igrala Kasandru pročitajte samo u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda lepotan iz Kasandre
Samo Kasandra Srbe spasava: Naša omiljena zvezda i danas je mačka i po
Osvaldo Rios: Seksi nasilnik!
Šta rade i kako danas izgledaju lepotice iz TV novela uz koje smo odrastali

Ostavi komentar