Ludvika Paleta objavila emotivnu poruku u čast svog sina

Članak objavljen: 25.11.2014 u 20:00 časova

Ludvika Paleta veoma često koristi društvene mreže kako bi ostala u kontaktu sa svojim fanovima, ali ih je ovog puta iskoristila iz nešto ličnijeg razloga. Naime, ona je na Tviteru objavila emotivnu poruku posvećenu svom sinu Nikolasu, koji je nedavno napunio 15 godina.

“Danas je poseban dan. Na dan poput ovog, upoznala sam ljubav svog života. Njega, verovatno jedinog kojem sam bez previše razmišljanja, posvetila svoj život. Taj mali miš koji je rođen pre 15 godina i koji me je naučio mnogo čemu, uključujući i onom najvažnijem – da je ljubav beskonačna i neuništiva. On je danas veliki, ili bar tako on milsi. Ali, uprkos godinama koje prolaze, nikada nije prestao da bude moja beba. Srećan rođendan, Nikolas, ostani tako lep i zgodan kao što si sada. Voli te mama!”

Ludvika je ovih dana započela rad na svom novom projektu, filmu “Rumbos Paralelos”. Na konferenciji za medije održanoj povodom početka snimanja , ona je priznala da uživa u tome da svoje misli i osećanja deli sa fanovima putem društvenih mreža.

“Stalno nešto pišem, i volim to da podelim na Tviteru, gde ljudi koji me prate znaju kako razmišljam i šta osećam. Uživam da im pišem i da im govorim koliko ih volim”, objasnila je ona.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Povezane vesti:

EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Pogledajte trejler za novi “narko hit”! (VIDEO)
Ludvika Paleta: Rana rođendanska proslava
Ludvika Paleta blista na novoj naslovnici

Ostavi komentar