Marlene Favela: Ljubavni jadi fatalne zavodnice!

Članak objavljen: 27.11.2015 u 11:00 časova

Prelepa Marlene Favela važi za jednu od najseksepilnijih latinoameričkih glumica, stoga ne čudi što su joj pod noge padali mnogi muškarci, kako popularni, tako i oni nepoznati javnosti. Mada je glumačku karijeru započela 1995. godine, tabloidi su počeli da se interesuju za njen ljubavni život tek 2002. kada je snimila planetarno popularnu “Divlju mačku”.

Tada se navodno upustila u zabranjenu romansu sa oženjenim Mariom Simarom, a netrpeljivost između njih dvoje počela je da bukti nakon što su prekinuli svoju avanturicu. S obzirom na to da je telenovela produžena zbog sjajne gledanosti, morali su da sarađuju nekoliko meseci duže nego što je bilo planirano, što je samo zaoštrilo ionako zategnute odnose. Iako su ponovo sarađivali u telenoveli “Naslednici”, bivši ljubavnici do danas su na ratnoj nozi.

Ko je još završio u naručju fatalne zavodnice, pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer
Danijel Arenas: Na Televisinoj crnoj listi!
Večeras u seriji “Divlja mačka”: Don Augustin se budi iz mrtvila i progovara
Večeras u seriji “Divlja mačka”: Pablo, Marijan i Demijan se po prvi put suočavaju sa Huanom Garsijom

2 komentara

  1. MVM je ostavio komentar 27/11/2015 u 21:09

    Marlene Favela uopće nije niti ljepotica niti dobra glumica,a najmanje fatalna zavodnica,preružna je i katastrofalno glumi,a Mario Cimarro je poznat po tome da je grub i problematičan,a nije ni nešto posebno dobar glumacx,loš,nije čak niti prosječan,on sa niti jednom svojom partenricom iz telenovela koje je snimao nije ostvario niti bliski niti prijateljski odnos i Zuria Vega i Danna Garcia su u jednom intervjuu izjavile da je Mario Cimarro jako povučen,rezerviran i zatvoren i da sa nikim u pauzama snimanja ne razgovara,nego se udalji od ostataka glumačke ekipe i čita.

  2. RayDonovan14 je ostavio komentar 29/11/2015 u 10:32

    Slazem se s tobom oko vecine, ali se ne slazem da je Marlene ruzna. Slazem se da ima dosta ljepsih glumica od nje, ali daleko od toga da je ruzna. Poznajem dosta ruznih djevojka,a za njih je Marlene Afrodita. A i nije prelosa glumica, u Zorrou i El rostro de la venganza nije bila losa. Nisam ej gledao u televisinim serijama, jer sam gledao samo Telemundo, a tamo je imala mnogo vise prilike da se dokaze, jer je dobijala svakakve uloge, a cuo sam da je na Televisi samo plakala.

Ostavi komentar