Mišel Braun: Ne zanima me Dana Garsija!

Članak objavljen: 07.10.2013 u 13:30 časova


Argentinca Mišela Brauna naša publika upoznala je kroz brojne telenovele u kojima je briljirao: ”Skrivene strasti”, ”Ljubavna priča”, ”Ljubav na prodaju” i ”Plamen ljubavi” pomogli su mu da osvoji srca ovdašnjih gledalaca, koje je nasmejao i gostujućom ulogom u španskom sitkomu ”Moje drage komšije”. Osim toga, oni koji imaju kablovsku televiziju trenutno ga gledaju u poslednjim epizodama meksičke telenovele ”Los Rey” na hrvatskoj RTL televiziji, dok će jedna od naših TV stanica uskoro u svoju programsku šemu uvrstiti seriju ”Fisica o Quimica”, u kojoj je takođe imao zapaženu ulogu.
Tridesetsedmogodišnji zavodnik se pre nekoliko meseci oženio jedanaest godina mlađom koleginicom Margaritom Munjoz, Hulijetom iz serije ”Naslednici”. Golupčići još ne planiraju proširenje porodice, jer su potpuno posvećeni poslu. Mišel je trenutno u Kolumbiji, gde snima seriju ”Mentiras Perfectas”, rimejk američkog hita ”Reži me”. Izvinio se što zbog obaveza na setu nije stigao da ranije odgovori na vaša pitanja, a kada je uspeo da nas ubaci u raspored, otkrio je da je veoma srećan jer ponovo sarađuje sa Natašom Klaus, ali i ono što je čitaoce najviše zanimalo – zašto ne prati Danu Garsiju na tviteru i jesu li njih dvoje zaista u lošim odnosima.

* Već neko vreme snimate ”Savršene laži”, latino verziju američkog hita ”Reži me”. Mislite li da će se uloga plastičnog hirurga pozitivno odraziti na vašu karijeru?
Kada sam dobio predlog da zaigram u toj seriji, bio sam u Meksiku gde sam snimao telenovelu ”Los Rey”. Iskreno, već dugo razmišljam o povratku u Kolumbiju, a nema boljeg razloga za to od sjajne i zanimljive priče. Ulogu hirurga smatram iskustvom više u svojoj karijeri i budite sigurni da će krajnji rezultat biti neverovatan!

Jeste li gledali originalnu verziju? Po čemu će se rimejk razlikovati od nje i hoće li i tu biti eksplicitnih scena seksa i hirurških zahvata?
Odgledao sam kompletnu seriju. Rimejk će biti vrlo sličan, ali su neke promene bile neophodne, kako bi serija bila prilagođena latinoameričkom tržištu. Biće i eksplicitnih scena, ali sve se radi sa merom.

Fanovi ”Skrivenih strasti” srećni su jer u ”Savršenim lažima” ponovo igrate sa Natašom Klaus, koja vam je tamo bila partnerka. Jeste li uopšte bili u kontaktu sa njom od završetka ”Strasti”?
Iako smo nakon završetka snimanja ”Skrivenih strasti” krenuli različitim putevima, znao sam kako napreduje u karijeri, baš kao što je i ona znala šta se dešava sa mnom. Ona je sjajna koleginica i radujem se što smo ponovo zajedno stali pred kamere. Mislim da čovek može da napreduje jedino ako poštuje prijatelje i saradnike, a Natašin i moj odnos upravo je takav.

Nakon ”Skrivenih strasti” putevi su vam se ponovo ukrstili sa Danom Garsijom u ”Ljubavnoj priči” i Paolom Rej u ”Ljubavi na prodaju”. Jeste li danas u kontaktu sa njima? S obzirom na to da ne pratite Danu na tviteru, mnogi misle da niste u dobrim odnosima…
Svako od nas ima svoj život, kako privatni, tako i profesionalni. Ako nekoga ne pratite na tviteru, ne znači da ste se sa njim posvađali, isto kao što kontakt na toj društvenoj mreži nije garancija prijateljstva. Ako bih negde sreo svoje koleginice iz ”Skrivenih strasti”, pozdravio bih se sa njima sa radošću. Dana i ja trenutno nismo u kontaktu, ali poštujem je kao profesionalca i prijateljicu.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Mišelom Braunom možete pročitati u najnovijem broju TV Novela!

Povezane vesti:

Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!
EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Otkrivamo: Koje su glumice volele gejeve?
Pogledajte trejler za novi “narko hit”! (VIDEO)

Ostavi komentar