Najlepši novogodišnji poklon: Anhelik Bojer i Sebastija Rulji čekaju bebu!

Članak objavljen: 02.01.2015 u 15:00 časova

Čestitke slavnom glumačkom paru Anhelik Bojer i Sebastijanu Ruljiju – ova godina za njih će biti veoma posebna jer su objavili da će postati roditelji.

Srećni par, koji je zajedno glumio u telenoveli “Lo Que La Vida Me Robo” podelio je ove srećne vesti na Tviteru. Dvadesetšestogodišnja Anhelik napisala je da su vesti o trudnoći čudo i poklon od boga, te da ne može da zamisli bolji način da stavi tačku na 2014. godinu.

Ona je zaista imala buran period, pošto je prethodno okončala vezu sa producentom Hoseom Albertom Kastrom, a potom doživela tragediju pošto joj je umrla majka. Međutim, uloga u seriji “Lo Que La Vida Me Robo” donela joj je velike poslovne uspehe, ali i ljubavnu sreću, pošto je na snimanju upoznala 39-godišnjeg Sebastijana.

Njih dvoje su svoju vezu u početku krili od javnost, ali su letos odlučili da putem društvenih mreža potvrde da su srećni i zaljubljeni.

Rulji iz braka sa televizijskom voditeljkom Sesilijom Galijano ima sina Santija, koji se veoma lepo slaže sa Anhelik. Nju su veoma zavoleli i Sebastijanovi roditelji.

Par još uvek nije otkrio kada su saznali za trudnoću, niti kada će stići beba. Moguće je da je trudnoća razlog zašto su oboje odbili ponude za uloge u novoj telenoveli.

Autor: Life Content
Foto: Facebook

Povezane vesti:

Anđelik Bojer: Sebastijan Rulji nije savršen muškarac
Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Sve ljubavi Anhelik i Sebastijana!

2 komentara

  1. kris je ostavio komentar 02/01/2015 u 23:25

    Nije ona njega upoznala na snimanju te serije vec su bili zajedno u ”Teresi”,samo sto su ovaj put mozda vise vremena provodili zajedno.

  2. nina je ostavio komentar 04/01/2015 u 13:52

    Tada su oboje bili u vezi. 

Ostavi komentar