“Naslednici”: Nova latino serija na Pinku!

Članak objavljen: 04.02.2013 u 17:01 časova


Danas je na Pink televiziji premijerno prikazana prva epizoda latino serije “Naslednici”.
Na hacijendi Del Monteovih dani prolaze mirno. Petorica braće: Huan, Hose, Pedro, Gaspar i Lukas brinu se, kao i obično, o zemlji koju su njihovi preci tokom vremena pretvorili u najrazvijenije područje u regionu. Žele da održe svoje nasleđe, ali i da ga uvećaju.
Uz Modesta, vernog porodičnog slugu, braća se okupljaju na čitanju testamenta tek preminulog oca. Ono o čemu petorica usvojenih sinova nije ni sanjala jeste da će taj tužni dan u njihovim životima obeležiti početak propasti i nove priče u koju će sva petorica biti neizostavno upleteni.
Kada je advokat na korak do čitanja testamenta i pokazivanja video-snimka na kome se nalaze poslednje reči Emilija del Montea, pojavljuje se Paula… Del Monte. Ona je starčevo jedino biloško dete i ne dolazi samo da zahteva svoj deo nasledstva, već i da uzdrma živote najpoželjnijih muškaraca u regionu.
Paula je došla odlučna da dobije ono što joj pripada. Vođena je ogorčenošću jer je tokom godina bila ignorisana i zapostavljena od strane očeve porodice. Pažljivo smišlja planove, a svaki od petorice braće pomoći će joj da ih sprovede u delo.
Ono što Paula del Monte nije očekivala jeste da će na imanju čija vlasnica želi da postane, pronaći – ljubav. To će je navesti na promenu ciljeva. Prvi put u svom životu, ova lepotica neće moći da kontroliše svoja osećanja, a još manje emocije.
Svi planovi padaju u vodu, dok njena majka Sofija Kanjadas na sve načine pokušava da Paula ispuni obećanje koje joj je dala jednom davno: Ostati sa čitavom imovinom braće Del Monte.

LIKOVI:

- Huan del Monte (Mario Simaro) – Najstariji je od petoro braće koje je usvojio Emilio del Monte nakon što im je majka umrla. Nakon Emiliove smrti, Huan postaje glava porodice, odgovoran za najvažnija pitanja vezana uz porodični posao na ranču. U stabilnoj je vezi sa Hulijetom već deset godina. Međutim, Huan će se naći u nepredviđenim situacijama kada u njegov život uđe Paula del Monte i ukrade mu srce.

- Paula del Monte (Marlen Favela) – Začeta je u preljubničkoj aferi i jedina je biološka naslednica bogatstva Del Monte. Paula je lepa žena koja ne zna za strah i ništa je ne sprečava u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ali kada se iznenada zaljubi u usvojenog brata Huana, Paula će promeniti svoje prioritete…

- Hose del Monte (Hose Luis Resendes) – On je markantan i ambiciozan muškarac sa jakim karakterom koji skriva strastvenu vezu sa udatom Beatriz. Hosea jako muči prošlost, pogotovo činjenice da je rođen u siromaštvu i da je naglo postao siroče pa verojatno zbog toga svoju braću zove „grupa stranaca“. U njemu se svakodnevno bore osećanja ljubavi i mržnje prema najstarijem od njih, Huanu, a zbog svog karaktera uspeće da naudi onima koji ga najviše vole.

- Lukas del Monte (Džonatan Islas) – Iako najmlađi, Lukas je pametniji od ostale braće, dobronameran i pozitivan. Osetiće platonsku ljubav prema „novoj“ sestri Pauli, zbog čega će upadati u nezgodne situacije sa ostalom braćom i neće primititi da ga Rosario Miljan tajno voli.

- Pedro del Monte (Ezekijel Montalt) – Najharizmatičniji od petoro braće, uvek teži slozi i ujedinjenju u porodici Del Monte. Njegova majka, članica visokog društva, odbacila ga je još u ranom detinjstvu, zbog čega on prezire bogatstvo i finansijsku moć. Međutim, niko ne zna njegovu najveću tajnu – jako je zaljubljen u Hulijetu Miljan, verenicu svoga brata Huana…

- Gaspar del Monte (Fabijan Rios) – Plemeniti mladić, rado podržava ostalu braću i prijatelje, ali je eksplozivnog temperamenta. Od sve braće, Gaspar ima najprisniji odnos sa Emiliovom ženom, svojom usvojiteljicom, a mrzi Sofiju iz dna duše jer je smatra krivom za majčinu smrt. Njegova najveća ljubav je Gvadalupe, ali svoju ljubav moraju da čuvaju u tajnosti jer se njihove porodice međusobno mrze.

- Hulijeta Miljan (Margarita Munojz) – Ona je draga, lepa i plemenita devojka koja je skoro deset godina u vezi sa ljubavlju svog života, Huanom. Svakodnevno joj se udvara Huanov brat Pedro, sa kojim je imala kratku vezu tokom bolnog raskida sa Huanom. Njen život će se zakomplikovati kada na ranč dođe Paula, ali i kada se otkrije njena afera sa Pablom.

Tekst: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer
Stiže nastavak “Sponzoruša” (VIDEO)
Suparnica Barbare Mori u seriji “Rubi” danas izgleda bolje nego ikada
Marlene Favela: Ljubavni jadi fatalne zavodnice!

6 komentara

 1. lana je ostavio komentar 04/02/2013 u 18:43

  Super kad su vratili Mexico telwnovelas :) . Samo  se prikazije i bzv vrijeme, ja sam tada na poslu, phhhh

 2. mexico je ostavio komentar 04/02/2013 u 19:07

  napokon su se vratile prave serije..najbolje su meksicke serije. ovo sto turci i indijsci rade to su kopije

 3. Činar je ostavio komentar 04/02/2013 u 21:31

  Ovo je na bosanskom Pinku počelo odavno

 4. nINA je ostavio komentar 04/02/2013 u 22:14

  Odlicna serija!

 5. Dani je ostavio komentar 04/02/2013 u 22:54

  Napokon da pocnu prave serije od ovih Turaka nemoze vise da se zivi na svim televizijama u udarnim terminima KATASTROFA.Sto vise Meksickih serija

 6. da je ostavio komentar 06/02/2013 u 14:04

  Dobro je da su vratili ove serije ali mogli su da uzmu neku aktuelnu kao sto je na primer La Patrona a ova je vec zastarela i glumci su losi…

Ostavi komentar