Nekadašnje zvezde sapunica danas su posvećene mame

Članak objavljen: 10.04.2015 u 21:04 časova

Latinoameričke serije u velikoj meri su obeležile ove glumice. Lako su pronalazile put do televizijske publike, a onda je u njihovim životima došlo vreme za najvažniju ulogu, majčinstvo. Iako su i dalje aktivne u glumi, deca su im važnija od karijere.

Letisija Kalderon (47), meksička glumica, koja je 1997. godine osvojila publiku u našoj zemlji ulogom Emseralde u istoimenoj seriji, danas je majka dvojice dečaka, Lusijana i Karla.

U vreme najveće popularnosti, krajem devedesetih, Letisija se udala za Marka Lopeza. Brak je potrajao samo dve godine, a onda joj je 003. donela novog bračnog partnera, Huana Koljada, a ubrzo i decu.

Glumica je veoma posvećena mama, a veliko interesovanje naših medija izazvala je njena priča o odgajanju sina Lusijana, koji je rođen sa Daunovim sindromom.

Popularna Esmeralda iznenadila je mnoge priznanjem da je pre nekoliko decenija koristila kokain, otvoreno je iznela detalje svoje borbe sa ovim porokom koji joj je “umalo uništio život”.

Prepela Skarlet Ortiz (41), koja su ljubitelji latinoameričkih sapunica zavoleli u ulozi “Ljovisne”, danas živi u Majamiju, u braku sa Đulom Burkleom ima ćerku Barbaru.

Zanosna glumica, čija je lepota mnogo puta više komentarisana od njenog talenta, prošle godine je zaigrala u seriji “Misterio’s vestido de novia”.

Đovana Antoneli (39), brazilska glumica, mama je troje dece. Najstarijeg Pjetra rodila je 2005. godine dok je bila u vezi sa Murilom Benicijem.

Pre pet godina u braku sa rediteljem Leonardom Nogueroom dobila je bliznakinje, Antoniju i Sofiju. TV zvezda koja nas je osvojila kao Žade u seriji “Zabranjena ljubav”, nimalo se nije promenila.

Izvor: Žena blic
Foto: Twitter, Instagram

Povezane vesti:

Sećate li se Žade? Ovako ona danas izgleda!
Pogledajte kako danas izgleda Ljovisna: Lepotica i u petoj deceniji života
Godine joj ne mogu ništa: Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda
Potpuno drugačija: Ovako danas izgleda lepa Žade

Ostavi komentar