Nije se promenila: Imala je težak zadatak da nasledi Kasandru!

Članak objavljen: 05.08.2015 u 13:28 časova

Mnogi od vas se sećaju euforije koju je popularna Kasandra izazivala u našoj zemlji. Ali kada se pre dvadesetak godina na tadašnjem Trećem kanalu državne televizije završila ta popularna venecuelanska serija, mnogi su bili istinski tužni. Delimično zbog toga što je junakinja pomenute serije zaista osvojila našu zemlju, a delimično i zbog toga što su mislili da više neće imati o čijoj sudbini da razmišljaju i nadaju se da će se sve završiti sa srećnim krajem. Ipak pojavila se odmah nova miljenica iz Venecuele – “Ljovisna”.

Mlada devojka koja živi sa kumom koja je bivša prostitutka i koja počinje da radi u lokalnoj železari kako bi raskrinkala lokalnog moćnika Don Pia koji je fabriku preoteo od njenog dede, kada je on završio u zatvoru, osnovni je zaplet ove priče koja se veoma brzo “primila” u našoj zemlji.

I tako je publika u više o 140 epizoda gledala zanimljivu priču o Ljovisni i njene ljubavne brodolome sa Orinokom.

Glavnu ulogu ove hrabre devojke odigrala je glumica Skarlet Ortiz, koja danas ima 38 godina, a posle “Ljovisne”, naša publika je mogla još samo da je vidi nekoliko godina kasnije u seriji “Luisa Fernanda”, iako je ona u proteklih desetak godina odigrala još nekoliko glavnih rola, a trenutno promoviše seriju pod imenom “Dulče Amargo” u kojoj takođe tumači glavni ženski lik.

Od emitovanja serije “Ljovisna” prošlo je 20 godina, ali se čini kao da je vreme za prelepu Skarlet, koja je u toku snimanja serije imala 23 godine, prestalo da prolazi. Bar je tako zaključiti na osnovu njenog izgleda.

Lepa glumica je pre dve godine iz veze sa glumcem Julom Burkem dobila ćerkicu kojoj su dali ime Barbara Brajana.

Izvor: Alo
Foto: Gulliver/Splash

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda Ljovisna: Lepotica i u petoj deceniji života
Pogledajte kako danas izgleda lepotan iz Kasandre
Samo Kasandra Srbe spasava: Naša omiljena zvezda i danas je mačka i po
Osvaldo Rios: Seksi nasilnik!

Ostavi komentar