Ninel Konde ljuta na medije zbog komentara na račun njenog izgleda!

Članak objavljen: 14.11.2014 u 22:30 časova

Ninel Konde pre nekoliko dana po prvi put se pojavila u javnosti nakon rođenja svog drugog sina Emanuela. Ona je prisustvovala jednoj premijeri u pratnji svog verenika Đovanija Medine, a u izazovnoj toaleti pokazala je da je već uspela da se reši viška kilograma nakupljenih tokom porođaja.

Međutim, čini se da se nije svima dopalo kako Ninel izgleda, pa su pojedini mediji komentarisali da trudnoća nije ostavila baš lep trag na njenom telu.

Tako su se pojavili izveštaji sa komentarima da je ona izgledala “kao da je bolesna” i “natečena”, te da je njena figura potpuno drugačija od one koju prikazuje na laskavim fotografijama na instagramu. Suočena sa takvim komentarima, Ninel, koja se porodila pre samo nekoliko nedelja, oglasila se na društvenim mrežama.

“Selfi snimljen pred odlazak na premijeru predstave gde su me mediji intervjuisali, šteta što su neki doneli pogrešnu odluku i zamrznuli kamere kako bi imali razlog za svoje negativne komentare. Da, upravo sam postala majka, ali sam ponosna koliko sam se brzo oporavila i srećna sam sa svojim najvrednijim bogatstvom. Samo bih da uverim svoje fanove da nisam niti deformisana niti otekla”, poručila je ona uz objavljenu fotografiju.

Glumica je dodala da će se uskoro vratiti na male ekrane i staviti tačku na sve negativne komentare u vezi sa njenim izgledom.

Autor: Life Content
Foto: Facebook

Povezane vesti:

Ponovo na malim ekranima: Ninel Konde sprema se za povratak telenovelama
Telo vreteno: Nedelju dana posle porođaja glumica povratila zanosnu figuru
Ponosna majka: Ninel Konde podelila radost sa pratiocima na Instagramu
Ninel Konde dobila sina Emanuela

Ostavi komentar