Pod istim nebom: Gabrijel Poras u novoj seriji

Članak objavljen: 23.12.2015 u 10:00 časova

Publika u SAD već nekoliko meseci uživa u telenoveli “Pod istim nebom”, u kojoj glavne uloge igraju Gabrijel Poras i Marija Elisa Kamargo.

Reč je o adaptaciji priče Rodžera L. Sajmonsa, koja je 2011. godine pretočena u film “A better life”. Produkcijska kuća Telemundo objavila je još 2014. godine da će uzbudljivu sagu adapirati za potrebe telenovele – tada se nije znalo ko će igrati glavne uloge, a bilo je predviđeno da se projekat zove “Baštovan”. Snimanje je počelo u februaru ove godine bez velike medijske pompe. Scenario piše Perla Farijas, koja je radila “Slomljeno srce”, “Slatku tajnu”, “Oluju strasti” i “Fatalnu ljubav”.

Ozbiljni problemi

Gabrijel Poras istakao je da telenovela ukazuje na ozbiljne probleme sa kojima se susreću ljudi bez dokumenata.
“Divim se tim ljudima sad kad sam video kroz šta sve prolaze. Najgore do svega je što to nije slučaj samo sa onima koji nemaju papire, već i sa osobama latinoameričkog porekla koje su došle u SAD tragajući za boljim životom. Moj nećak je odrastao u Sijetlu, ali je trpeo zlostavljanje u školi samo zato što mu je španski maternji jezik”, izjavio je Poras, koji nije krio zadovoljstvo zbog saradnje sa Marijom Elisom Kamargo. “Žao mi je što nam se putevi nisu ukrstili ranije, saradnja s njom pravo je zadovoljstvo”, otkrio je glumac, čije sinove na malom ekranu igraju Luis Ernesto Franko i Alehandro Spitser.

Više o seriji “Bajo el mismo cielo” pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Nova telenovela: Stiže “Izdano srce”!
EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!
Novo iz Brazila: Opaka igra bez pravila!

Ostavi komentar