Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer

Članak objavljen: 28.05.2016 u 14:00 časova

Mario Simaro (44), američki glumac kubanskog porekla jedan je od najpopularnijih glumaca latinoameričkih serija.

Poznat po mišićavom telu i ulogama muškaraca koji se bore za svoju ljubav, Mario u petoj deceniji može ponovo da igra nekog latino zavodnika, podjednako ubedljivo kao pre 15 godina.

Glumac veoma brine o svom izgledu, pa su mišići i dalje njegov veliki adut.

Glumac se prvi put pojavio 1995. godine u seriji “Acapulco, cuerpo y alma” (Akapulko, telo i duša), posle čega su usledile brojne sapunice – “La usurpadora” (Zlobnica), “Amor latino” (Latino ljubav), “Mar de amor” (More ljubavi) i mnoge druge. Domaća publika ovog glumca pamti iz kolumbijske telenovele ”Skrivene strasti”, gde je glumio Huana, zgodnog rančera, jednog od tri brata koji planiraju da osvete smrt sestre koja se upustila u vezu sa starijim čovekom koji ima tri ćerke. Međutim, momci nisu računali na to da će im lepota sestara ”doći glave”, te su njihovi planovi ”pali u vodu”.

Pre 13 godina žene su uzdisale za njim dok su ga posmatrale na malom ekranu mišićavog i znojavog. Igrao je i u mnogim filmovima, njegovi fanovi sigurno znaju film “The Cuban Connection” (Kunanska veza) i druge. Na njegovom nalogu na Tviteru vidimo da Mario u slobodno vreme voli da zapeva i da vreme provodi sa svojim ljubimcima.

Ova mačka ima posebno mesto u njegovom srcu. Iako je zagazio u petu deceniju, on se nimalo nije promenio.

Mario se još uvek nije oženio, a mediji su spekulisali da je obnovio vezu sa meksičkom koleginicom Vanesom Vilelom, ali oni nisu potvrdili vest o pomirenju. Kada je reč o Mariovoj karijeri, i dalje dobija uloge zavodnika, a poslednje mu je rola policijskog inspektora u jednoj telenoveli. Pogledajte kako danas izgleda:

Izvor: Pink.rs
Foto: PrintScreem Twitter, Instagram

Povezane vesti:

Život kao u tevenoveli: Šta je sve preživela Zlobnica i kako danas izgleda
Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde
Život najveće zlobnice uzbudljiviji od svih telenovela u kojima je igrala
Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!

Ostavi komentar