“Ponor ljubavi” od 20. maja na Prvoj TV!

Članak objavljen: 12.05.2013 u 13:04 časova


U ponedeljak, 20. maja u terminu od 14 časova telenovela “Ponor strasti” kreće sa emitovanjem na tV Prva. Reč je o prošlogodišnjem Televisinom hitu, u kojem su glavne uloge ostvarili Anhelik Bojer, David Zepeda i Sabine Mousijer. Priča se odigrava u tredicionalnom meksičkom selu Jukatan, gde prati život njegovih stanovnika. Avgusto Kastanjon i Estefania Buvier de Kastanjon su Elisini roditelji, sa njima živi Karmina, Estefanijina sestra, koja ima aferu sa Rosendom Arangom, oženjenim čovekom koji ima sina. Rosendova supruga Alfonsina, sumnja da je suprug vara ali sa Estefanijom. U međuvremenu, Estefanija pokušava da nagovori Rosenda da ostavi Karminu na miru i pobrine se za svoju porodicu, što ima posledicu – umire u saobraćajnoj nesreći sa Rosendom, zbog čega Avgusto biva uveren da je njegov brak bio obična farsa. Nedugo zatim, Avgusto zapečati svoju sudbinu ženidbom sa Karminom.
Sa druge strane Alfonsina šalje svog sina Damjana na studije, kako bi ga razdvojila od Elise, jer sluti da njihovo prijateljstvo prerasta u ljubav. Damjan se nakon što diplomira, na privatnom fakultetu u Italiji, vraća u Jukatan sa svojom devojkom Florensijom i njenim rođakom Paolom. Paolo odmah biva impresioniran Elisinom lepotom, ali isfrustriran njenim stalnim odbijanjem odlučuje uzeti na silu. Uprkos tome Elisa idalje gaji ljubav prema Damjanu, zna da ga ne može imati. Jer ne želi povrediti Gaela, mladića koji je još od detinjstva zaljubljen u Elisu.
Kada sazna za ta osećanja, Avgusto preti Elisi, da će ubiti Damjana ukoliko se ne uda za Gaela, što se i dogodi. Taj događaj slama srce njene prijateljice Palome koja je oduvek zaljubljena u Gaela. Damjan ne želi da ga ljubav svog života ostavi, pa se suprotstavlja Gaelu, ali kako bi sprečio tragediju sveštenik Gvadalupe im govori da su polubraća, jer su oboje Rosendovi sinovi.
Da li će ljubav pobediti, ili će spletke i ubistva okrutne Karmine oterati ljubav u ponor ljubavi?
Ostale uloge tumače: Mark Tačer (Gael Arango), Livija Brito (Paloma Gonzales), Ludvika Paleta(Estefanija Buvier de Kastanjon), Sesar Evora (Rosendo Arango), Blanka Gera (Alfonsina de Arango), Alehandro Kamaćo (Avgusto Kastanjon), Serhio Majer (Paolo Landuči), Altair Harabo(Florensija Landuči), Rene Kasados (Guadalupe), Erik del Katiljo (Lusio), Esmeralda Pimentel(Kenia), Fransisko Gatorno (Braulio), Rakel Olmedo (Ramona Gonzales Veštica),Euhenija Kaudro (Dolores), Alberto Ahnesi (Enrike Tovar),
Aleksis Ajala (dr Edmundo Tovar), Adrijano Zandehas (Visente), Najlea Norvind (Begonja de Tovar)…

Izvor: sapunice

Povezane vesti:

Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Sve ljubavi Anhelik i Sebastijana!
Anhelik Bojer proklinje domovinu

2 komentara

  1. DENI je ostavio komentar 12/05/2013 u 22:58

    a sta planirate za seriju ljubav i kazna izbacujete kao i mnoge druge pre. da li ste vi .prva srpska tv. toliko neozbiljni. u 14 je repriza ljubav i kazna sada opet neke izmene ili ukidanje serije pre zavrsetka ljuta sam  na vas

  2. Ibica je ostavio komentar 14/05/2013 u 05:27

    Nadam se ona turska srija smara vise ne znam se ko koga

Ostavi komentar