Preminula meksička zvezda telenovela Lorena Rohas

Članak objavljen: 18.02.2015 u 10:52 časova

Popularna meksička glumica i pevačica Lorena Rohas, koja se proslavila ulogama u telenovelama, preminula je pre dve večeri u Majamiju, samo šest dana nakon što je proslavila 44. rođendan.

Zvezda produkcije “Telemundo” 2008. godine suočila se sa opakom bolešću. Dijagnostikovan joj je rak dojke, a verujući da se potpuno oporavila, dve godine kasnije vratila se glumi. Međutim, u septembru 2012. godine zgodnu brinetu zatekla je vest da je kancer metastazirao, te napao kosti i druge organe. ­

- Pod pod nogama mi se zaljuljao mnogo snažnije nego prvi put – opisala je Lorena trenutak kada je saznala da bolovi koje oseća u nogama nisu uzrokovani upalom mišića zbog vežbi.

Glumica je u jednom intervju priznala da je često plakala, te da postoje dobri i loši dani, ali da se uvek trudi da misli pozitivno jer je verovala da uspešnost lečenja umnogome zavisi od toga. Tada je izjavila da tri puta nedeljno prima terapiju zračenjem, dobija injekcije da bi kontrolisala hormone, pije prirodne sokove i konzumira samo organsku hranu.

Uprkos bolesti, nije gubila optimizam i govorila je da je srećna, te navela da su joj najbolja terapija posao i planovi koje je sebi zacrtala. Tokom prethodne tri godine snimila je telenovelu “Rosario”, a opaka bolest nije je sprečila da se ostvari u ulozi majke. Krajem 2013. godine usvojila je tek rođenu devojčicu Lusijanu za koju je tvrdila da je novi motor pokretač u njenom životu.

Glumica je u Srbiji poznata po ulogama u serijama: “Ljubav i greh”, “Druga strana ljubavi” i “Kradljivac srca”.

Izvor: Hello!
Foto: Promo / Telemundo

Povezane vesti:

Hrabra žena koja je pobedila rak: Pogledajte kako danas izgleda prelepa Rubi
Legende! Hektor Aredondo: Iznenadni odlazak (ne)uništivog ratnika
Jača od opake bolesti: Rubi je i danas neodoljiva
Preminula zvezda telenovele “Zlobnica”

Ostavi komentar