Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!

Članak objavljen: 27.03.2016 u 16:00 časova

Najveća produkcijska kuća na svetu za pravljenje srceparajućih saga, meksička Televisa, rešila je da napravi revoluciju u proizvodnji telenovela.

Cilj joj je da ulaganjem u skupu produkciju ovaj žanr, uz pomoć najsavremenije tehnologije, transformiše u melodramu sa maksimalnih 100 epizoda. Posle više od šest decenija postojanja, Televisa u svoj studio uvodi filmsku kameru i direktora fotografije.

Na taj način telenovele će dobiti sliku i režiju sličnu onoj koju viđamo u ostvarenjima zapadne TV produkcije, a kao takve moći će da pariraju turskim serijama koje polako osvajaju Latinsku Ameriku.

Prva telenovela urađena u novom ruhu jeste rimejk španske serije “Grand hotel” (prikazana prošle godine na RTS 2), pod nazivom “Hotel tajni”, koji je sniman većim delom u eksterijeru.

Zanimljivo je da se serijal od 80 epizoda trenutno premijerno prikazuje u SAD na kanalu Univision, dok je emitovanje u Meksiku zakazano za 11. april. Ako je suditi prema reakciji publike i kritike, “Hotel tajni” je ispunio očekivanja.

I u seriju “Tri Ane, tako slične, a tako različite”, koja će takođe najpre biti prikazana u SAD, Televisa polaže velike nade. Reč je o nesvakidašnjoj priči u kojoj će Anđelik Bojer tumačiti tri identične sestre.

Kuriozitet ove serije je taj što će se posle “Ljubavnih veza” sa Lusero (1995), prvi put jedna glumica u tri različite uloge pojavljivati u istom kadru. Komplikovan posao dodeljen je najboljoj meksičkoj producentkinji Anheli Nesma, koja već tri meseca snima sa zvučnim kastingom, među kojima su Sebastijan Rulji i David Sepeda.

Budući da serija za glavnu negativku ima jednu od sestara, koja po izgledu i načinu oblačenja neodoljivo sličnu Paoli Braćo, junakinji legendarne “Zlobnice”, u Televisi se nadaju da će ponoviti uspeh ove serije.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Anđelik Bojer: Sebastijan Rulji nije savršen muškarac
Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer
Život kao u tevenoveli: Šta je sve preživela Zlobnica i kako danas izgleda
Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde

Ostavi komentar