Roberto Manrike: Rado sam skinuo sve sa sebe!

Članak objavljen: 26.11.2015 u 11:00 časova

Seksepilni ekvadorski glumac Roberto Manrike osvojio je našu publiku ulogom Sebastijana Viljanueve u Telemundovoj telenoveli „Viktorija“. Potom je zablistao kao partner Laure Periko u rimejku „Zabranjene ljubavi“, a trenutno ga ponovo gledamo u „Donja Barbari“, koja se emituje na lokalnim televizijama. Roberto retko gleda televiziju, serije prati na internet platformi Netflix. U rodnoj zemlji imao je marketinšku agenciju, koju je zatvorio kad je shvatio da ga kancelarijski posao ne ispunjava, te da želi više od toga. Zato je, nakon što se okušao kao voditelj, zaplovio glumačkim vodama.

Kao ljubitelj prirode, želeo bi da snimi putopisnu emisiju koja bi mu omogućila da obiđe svet, a kad god mu je teško, u mislima se obraća svom pokojnom ocu, uglednom ekvadorskom karidologu Havijeru Manrikeu. Tridesetšestogodišnji Roberto se u ekskluzivnom intervjuu za „TV Novele“ prisetio „Viktorije“, otkrio nam je zašto mu toliko nedostaje legendarna Monika Spir, sa kojom je igrao u „Divljem cvetu“, priznao da se potpuno razgolitio u pozorištu…

U Srbiji smo vas po prvi put videli u telenoveli „Viktorija“. Šta je za vas značio taj projekat?
- Sa snimanja „Viktorije“ nosim divne uspomene. Cela ekipa je funkcionisala savršeno, iako su u glumačkoj postavi bila i velika imena. Lik Sebastijana bio je moja prva prilika u produkcijskoj kući Telemundo i to nakon što sam pokucao na mnoga vrata. U početku je trebalo da igram lik koji je gotovo potpuno beznačajan, ali producent je imao druge planove za mene.

Možete li nam ispričati neku anegdotu sa snimanja?
- Snimali smo scenu u kojoj cela porodica večera za stolom. Sebastijan po scenariju ljutito ustaje i odlazi, ali ja sam u tom trenutku rukom zakačio čašu vina koje se onda prosulo po Viktoriji Rufo. Bio sam skamenjen iščekujući reakciju, ali Viki je sve okrenula na šalu. Kasnije smo se svi tome smejali.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Robertom pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Sećate li se Žade? Ovako ona danas izgleda!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Ko zbog Barbare Mori veruje u nemoguće?!
Potpuno drugačija: Ovako danas izgleda lepa Žade

Ostavi komentar