Roselin Sančez: Suprug me je podržao da se vratim poslu tri meseca posle porođaja

Članak objavljen: 09.06.2013 u 12:13 časova


Najveća želja Roselin Sančez jeste da odmori u svojoj kući u Los Anđelesu.
- Nadam se da ću uspeti da “sastavim” bar mesec dana bez da se ukrcam na avion – otkrila je 40-godišnja portorikanska glumica, koja se nedavno upustila u dva veoma ambiciozna projekta.
Prvi je sitkom “Familia en venta” za MundoFox kanal, a drugi je serija “Devious Maids”, triler, čija premijera kreće 23. juna.
- Ne mogu potpuno da se raspakujem. Ovo je stvarno ludo vreme - rekla je Sančez, koja je tri meseca provela u Bogoti snimajući sitkom, a potom pola godine u Atlanti, gde snima drugu seriju.
Sa njom su sve vreme suprug Erik Vinter (36) i jednogodišnja kćerkica, Sebela Rouz. Sa snimanjem Roselin je počela svega tri meseca nakon porođaja.
- Suprug i ja smo razgovarali, rekla sam mu – imam dilemu i potrebno mi je da me potpuno podržiš. Znam da sam se upravo porodila, ali ako mi pomogneš, uspeću. On je bio divan i pun razumevanja. Pa smo svo troje zajedno došli u Kolumbiju.
U ovoj seriji Roselin se osećala kao da je “svoj na svom”, jer je snimala na španskom.
- Nikad nisam glumila na španskom ranije, a to je moj prvi jezik. Mnogo se prijatnije osećam kada glumim na svom maternjem jeziku.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Roselin Sančez najprivlačnija na dodeli Latino Gremi nagrada!
Roselin Sančez pokazala zavidnu figuru na odmoru u domovini
Nedavno rodila blizance: Zvezda “Opakih služavki” Dania Ramirez nikad mršavija
Roselin Sančez: Presrećna sam što igram u komediji

Ostavi komentar