Sabine Mousije i Rebeca Jones u “Que te perdone Dios”!

Članak objavljen: 23.11.2014 u 18:30 časova

Nekoliko dana pred početak snimanja, popunjavaju se poslednje “rupe” u glumačkoj postavi nove televisine telenovele “Que te perdone Dios”. Poslednja dva potvrđena i velika imena su: Rebeca Jones i Sabine Moussier! Njih dve, zajedno sa Sergiom Goyriem, činiti će ljubavni trougao, drugi “po važnosti” u telenoveli. Inače, ovom ulogom, Sabine će čak po četvrti put biti ljubavnica Goyriu, nakon “Piel de Otoño”, “Amor sin maquiljaje” i “Mi pecado”.

Jones se vraća Televisi i to nakon četiri godine i poslednje uloge u “Para volver a amar”, dok je tokom tih četiri godine boravila u Telemundu, gde je igrala u “Pasion prohibida”. Telenovelu “Que te perdone Dios” protagonisti Mark Tacher i Zuria Vega, dok je producentkinja Angelli Nesma Medina.

U poslednje vreme postoje glasine da bi telenovela mogla u aprilu na Canal de las Estrellas i to po završetku “La sombra del Pasado”. U prilog tome ide izjava Esmeralde Pimentel, glavna junakinja projekta “La Vecina” za kojeg se mislilo da je odlozen da sa snimanjima kreću u februaru, a unapred se zna da je telenovela “La Vecina” namenjena za termin od 18:15 h, baš kao što je i “Que te perdone Dios” bila namenjena. Ako ne dođe do odlaganja “La Vecina”, onda u tom slučaju, dolazi do odlaganja Morenovog remake-a “Cuna de Lobos”(u 19:15 h), a sudbina “Mas canija que ninguna” od producentkinje Ocampo i dalje se ne zna kad ce ugledati svetlost dana

Podsećamo, “Que te perdone Dios” obrada je “Abrazame muy fuerte” iz 2001. godine.

Izvor: http://tvnovele.motion-forum.net/

Povezane vesti:

Sabine Mousije umesto Elizabet Gutjerez u rimejku serije “Zagrli me čvrsto”!
Novi detalji o rimejku serije “Zagrli me čvrsto”: Evo ko će igrati glavne uloge!
Uzeli su joj sve što je imala: Opljačkana Sabine Mousije!
Sabine Mousije raskinula sa 19 godina mlađim Erikom Sabaterom!

Ostavi komentar