Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!

Članak objavljen: 19.01.2016 u 10:00 časova

Ako volite priče o blizancima razdvojenim nakon rođenja, a pritom uživate u telenovelama kroz koje provejava humor, Telemundov projekat “Ko je ko?” prava je stvar za vas!

Reč je o adaptaciji čileanskog hita “Amores de mercado”, koji je Telemundo već jednom preradio i to 2002. godine, kada su u telenoveli “Amor Descarado” glavne uloge odigrali Barbara Mori, Ivon Montero i Hose Anhel Ljamas. O tom projektu pisali smo u 86. broju, a sada vam donosimo priču o novoj verziji, u kojoj su zablistali Euhenio Siljer, Dana Paola i Kimberli dos Ramos. Modernizovana, prilagođena mlađoj publici i neznatno izmenjena u odnosu na prethodnu verziju, telenovela “Ko je ko?” još nije prikazana na Telemundovom kanalu u SAD, ali uveliko osvaja srca meksičke publike.

NI GABI, NI PEDRO

Glavnu mušku ulogu prvo je trebalo da odigra meksički glumac i pevač Pedro Fernandez, koji se ranije odlično pokazao u komedijama. Telemundo je za njegovu partnerku želeo zanosnu Gabi Espino, ali odustao je od te ideje kad je doveo Meksikanku Danu Paolu u svoje redove. S obzirom na to da ona ima samo 20 godina, produkcija je smatrala da Pedro, koji ima 26 više, nije dobar izbor za njenog partnera. Na njegovo mesto prvo je trebalo da dođe Gonsalo Garsija Vivanko, ali na kraju je glavnu mušku (dvostruku!) ulogu dobio Euhenio Siljer. Ostale uloge dobili su Laura Flores, Gabrijel Valensuela, Giljermo Kintanilja, Džonatan Islas, Karlos Espehel i drugi.

Detaljan sinopsis serije i sve o dešavanjima na setu pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Nova telenovela: Stiže “Izdano srce”!
EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Pod istim nebom: Gabrijel Poras u novoj seriji
Novo iz Brazila: Opaka igra bez pravila!

Ostavi komentar