Sebastijan Zurita čvrsto na zemlji: Trudim se da me ne ponese slava

Članak objavljen: 07.01.2014 u 20:06 časova

Sebastijan Zurita otkrio je u intervjuu za strane medije kako je bilo na snimanju novele “La impostora” u kojoj je glumio sa svojom majkom, poznatom zlobnicom Kristianom Bah.

“Nekada nam je mongo teško da pronađemo momente da budemo zajedno, a sada smo skupa ceo, razgovaramo, družimo se između scena i koristim priliku i da učim od nje, jer je veliki profesionalac, nikada nije zakasnila na snimanje i pravi je primer kako se gradi ime profesionalizmom”, otkrio je Seba.

Sebastijan je rekao da je najvažniji savet dobio od svog oca Umberta Zurite, takođe glumca. “Moj otac ima jednu filozofiju, koja govori da uvek treba stajati sa obe noge čvrsto na zemlji. Moraš imati ‘debelu kožu’ da podneseš sve što se o tebi priča i dobro naćuliti uši da bi sve čuo, i zapamtiti to. Mislim da je to pravi savet, jer ova profesija može da te prevari, da te ponese slava i izgubiš kompas. Trudim se da mi se to ne desi, i mislim da je to u mom slučaju malo teže, jer sam se rodio sa kamerama – navikao sam da su oči javnosti uprte u mene”, rekao je Seba.

Autor: Life Content
Izvor: Mezcal tv
Foto: Twitter

Povezane vesti:

Pogledajte trejler za novi “narko hit”! (VIDEO)
Kristijan Bah otkrila šta misli o budućoj snajki
Staju na ludi kamen: Sebastijan Zurita zaprosio Makarenu
Umberto Zurita vraća se na male ekrane u Meksiku

Ostavi komentar