Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!

Članak objavljen: 29.05.2016 u 14:00 časova

Žaklin Brakamontes je meksička glumica i model, koja je publiku osvojila ulogama dobrih devojaka.

Žaklin je rođena 1979. godine u Meksiku kao najstarija ćerka fudbalskog trenera Hesusa Brakamontesa i Meksikanke belgijskog porekla Žaklin Van Horde.

Nakon završene srednje škole, provela je neko vreme u Francuskoj kako bi naučila jezik, a po povratku upisuje fakultet na smeru Naučna komunikacija.

Njena lepota nije prošla nezapaženo, te je pozive da učestvuje na Nacionalnom izboru lepote dobijala dok je radila kao model za tinejdžerske časopise.

Titulu najlepše žene u Meksiku osvojila je 2000. godine, a 2001. godine bila je predstavnica na izboru za Mis sveta u Portoriku.

Žaklin je zatim odlučila da radi na televiziji, a kako je od oca nasledila ljubav prema sportu, 2002. godine radila je kao komentator na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Imala je čak i svoju sportsku emisiju na radiju Vision AM, a oprobala se i na Televizinom sportskom kanalu.

Glumi i svetu telenovela okrenula se 2003. godine, kada je za ulogu u seriji “Alegrijes y Rebujo” dobila nagradu za žensko otkriće godine.

Ulogom dobrice Maribel u seriji “Rubi” osvojila je srca publike širom sveta, pa i kod nas.

Nakon ove popularne telenovele, Žaklin je dobijala brojne poslovne ponude, a 2006. godine dobija prvu glavnu ulogu, Mirande San Ljorente de Aragon, u seriji “Slomljeno srce”, u kojoj joj je partner bio Gaj Eker.

Iste godine, pojavila se u dvostrukoj ulozi Marije Hoze i Sandre, u seriji “Magična privlačnost”. Partner u ovoj telenoveli bio joj je latinoamerički Bred Pit, Vilijam Levi.

Tokom 2010. godine Žaklin je predstavu inspirisanu ovom telenovelom igrala u Americi.

I njen ljubavni život privlačio je pažnju javnosti. Četiri i po godine bila je u vezi sa glumcem Valentinom Lanusom. Nakon raskida, uplovila je u vezu sa fudbalerom Fransiskom Fonsekom, da bi onda bila i sa glumcem i bivšim fudbalerom Arturom Karomonom. Do 2009. bila je u vezi sa biznismenom Fernandom Šoenvaldom. Od 2010. je u vezi sa Martinom Fuentesom, a par se venčao već sledeće godine.

Žaklin je 2013. godine na svet donela blizance – devojčicu Žaklin i sina Martina. Međutim, usled komplikacija sa disajnim organima, Martin je preminuo, a glumica je tužnu vest objavila na svom Tviter profilu. Godinu dana kasnije, Žaklin je dobila još jednu ćerku Karolinu.

Žaklin se i danas bavi glumom, a član je i žirija u takmičenju za Najlepšu latino ženu (Nuestra Belleza Latina).

Izvor: Pink.rs
Foto: PrintScreen, Instagram

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Hrabra žena koja je pobedila rak: Pogledajte kako danas izgleda prelepa Rubi
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Doleću rode: Rubi čeka bebu?!

Ostavi komentar