Sofija Vergara i Euhenio Derbez predvode listu: Ovo su najuticajnije latino zvezde u Holivudu!

Članak objavljen: 01.10.2014 u 18:00 časova

Kao deo proslave Meseca španskog nasleđa, latinoameričko izdanje magazina “Variety” objavilo je listu dvadeset najuticajnijih i najuspešnijih latino zvezda u Holivudu, po deset od oba pola.

Ženski deo liste predvodi kolumbijska glumica Sofija Vergara, kojoj je uloga u seriji “Moderna porodica” donela veliku popularnost, ali i prihod od 37 miliona dolara, prema podacima magazina “Forbes”, koji ju je proglasio i jednom od najmoćnijih žena na svetu.

Na “muškoj” listi prvo mesto zauzeo je meksički glumac Euhenio Derbes. On je postigao veliki uspeh svojim filmom “No se aceptan devoluciones”, koji je na blagajnama zaradio neverovatnih 100 miliona dolara.

Pored Sofije, na listi najuticajnijih latino glumica našle su se i Eva Longorija, Dženifer Lopez, Penelope Kruz, Mišel Rodrigez, Salma Hajek, Selena Gomez, Kameron Dijaz, Zoi Saldana i Džesika Alba.

A iza Derbeza svoje mesto na listi našli su i Havijer Bardem, Majkl Penja, Gael Garsija Bernal, Džordž Lopez, Džon Leguizamo, Antonio Banderas, Dijego Luna, Vilijam Levi i Endi Garsija.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Povezane vesti:

Verila se Sofija Vergara
Alesandra Rosaldo: Želim još dece, ali znam da je to skoro nemoguće!
Sin Euhenija Derbeza i Viktorije Rufo niže uspehe
Alesandra Rosaldo i Euhenio Derbez objavili preslatke fotografije tromesečne ćerkice

Ostavi komentar