Sofija Vergara: Mogla bih da glumim ludog psihopatu!

Članak objavljen: 11.07.2013 u 20:02 časova


Sofija Vergara svoj rođendan morala je da provede radno, ali joj to nije mnogo smetalo pošto je bila okružena prijateljima. Popularna glumica, koja je juče napunila 41 godinu, uživala je u torti i poklonima sa filmskom ekipom na setu njenog novog filma. Vidno uzbuđena, Sofija je požurila da ove divne trenutke ovekovečene na fotografijama što pre podeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
Najlepši poklon bilo joj je avgustovsko izdanje magazina “Harper’s Bazaar”, čiju naslovnu stranu krasi. U intervjuu je otkrila da i dalje uživa glumeći u seriji “Moderna porodica”.
- Mislim da nikada neće postojati bolja uloga za mene. Ali takođe mislim, a moj sin i moj dečko se slažu sa mnom, da bih mogla da glumim ludog psihopatu. Ne šalim se.
Glumica koja u svakoj prilici izgleda najbolje što može, kaže da joj nije problem da potroši dosta vremena na ulepšavanje.
- Ja to radim automatski. Istuširam se, našminkam se i sredim kosu. Ne verujem u neutralan izgled. Osim ako niste Žizel Bundšen ili imate 19 godina, potrebno vam je nešto - poručila je ona.

374520_lalt

374696_lalt

Izvor: Life Content

Povezane vesti:

Seksi dasa vraća se na TV ekrane
Sofija Vergara u Simpsonovima
Verila se Sofija Vergara
Sofija Vergara proslavila Dan zahvalnosti u zagrljaju Džoa Manganela

Ostavi komentar