Šta rade i kako danas izgledaju lepotice iz TV novela uz koje smo odrastali

Članak objavljen: 11.09.2015 u 20:00 časova

Sigurno ih se sećate. Ispunjavale su i ulepšavale vaše večeri krajem devedesetih, uz njih ste saznale šta je to ljubav na prvi pogled, a možda su vam pomogle i da poverujete u onu pravu, nezaboravnu ljubav.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Prvo nam je došla Rosa, pa onda nezamenljiva Kasandra, a niko nije uspeo da ostane ravnodušan prema slepoj lepotici Esmeraldi. Kasnije je na naše ekrane stigla čitva generacija mlađih zavodnica, a pitanje koje se nama stalno mota po glavi glasi “Šta sve one danas rade?”.

Upravo iz tog razloga, danas otkrivamo gde su, šta rade i kako danas izgledaju zvezde vaših omiljenih sapunica, i pozivamo vas da na poslednjoj strani obavezno glasajte za onu koju ste najviše voleli!

Veronika Kastro (Divlja ruža)

Glumica Veronika Kastro je jedna od najvećih zvezda u rodnom Meksiku. Osim što je glumila u nekim od ključnih TV novela, redovna je u pozorištu, a kao muzičarka je snimila preko 30 albuma. U meksičkom “Velikom bratu” polavila se čak pet puta.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Danas ona i dalje radi punom parom. Udata je i ima dva sina, a zlobni jezici joj zameraju što nije uspela da odoli čarima plastične hirurgije.

Koraima Tores (Kasandra)

Foto: Facebook, Instagram

Foto: Facebook, Instagram

Voljena Koraima doživela je ogromnu slavu u Srbiji. Njena “Kasandra” emitovala se tokom vrlo teškog perioda u našoj zemlji, te su mnogi tu seriju smatrali izlaskom u neki drugi, bajkovitiji svet. Osim u rođenoj Venecueli, radila je u Argentini i Peruu i zapravo nikad nije izašla iz sveta telenovela. Danas ima 42 godine, živi u Kolumbiji, udata je i ima sina.

Ruku na srce, mi i dalje nestrpljivo ćekamo njen povratak u Srbiju.

Kako danas izgledaju ostale zvezde iz TV Novela pogledajte OVDE.

Povezane vesti:

Sećate li se Žade? Ovako ona danas izgleda!
Pogledajte kako danas izgleda lepotan iz Kasandre
Suparnica Barbare Mori u seriji “Rubi” danas izgleda bolje nego ikada
Samo Kasandra Srbe spasava: Naša omiljena zvezda i danas je mačka i po

Ostavi komentar