Potvrđeno: Meksička telenovela “Oluja” od 2. septembra na Pinku!

Članak objavljen: 21.08.2013 u 15:32 časova


Nova meksička serija “Oluja” sa Vilijamom Levijem, Himenom Navarete, Ivanom Sančezom, Laurom Karmajn, Danijelom Romo i Sezarom Evorom kreće sa emitovanjem 2. septembra na Pink televiziji, što je i zvanično potvrđeno u današnjem saopštenju.

Sinopsis:
Marina je menadžer hotela u gradu. Njena karijera nailazi na loš period kad sazna da njena majka Beatris Reverte boluje od teške bolesti. U isto vreme u mestu “Nuestra Senjora del Mar” živi Damijan Fabre, mladi kapetan koji poseduje ribarski brod “La Tempestad’” (Oluja). Damijan je zadužen za snabdevanje ribom fabrike ribljih konzervi “Neptun’”. Estersita, ćerka gradonačelnika, opsednuta je Damijanom, koji posle njenih upornih udvaranja popušta.
U gradu se pojavljuje Mercedes Artigas, misteriozna i elegantna žena. Ona je vlasnica ’”Neptuna” i očajnički joj je potreban neko ko će spasiti fabriku od bankrota. Nudi Marini šansu da popravi svoj profesionalni život tako što će preuzeti finansijski i administrativni menadžment u fabrici. Marina prihvata da se preseli u grad, ali Mercedes krije veliku tajnu: ona je Marinina prava majka. Još dok je bila vrlo siromašna u nju se zaljubio kriminalac Ernesto koga je odbila, jer je bila zaljubljena u Leonarda sa kojim je ostala u drugom stanju. Besni Ernesto ubio je Leonarda, a Mercedes je pobegla i ubrzo posle toga rodila je blizankinje: Marinu i Magdalenu. Ernesto je oteo Magdalenu, obeščastio i osudio na život prostitutke. Da bi spasila Marinu od iste sudbine, Mercedes je odlučila da je da na usvajanje. Bogati i zgodni Ernan još od detinjstva je zaljubljen u Marinu. Dovoljno je moćan da dobije sve što poželi, ali Marina voli Damijana i da bi ga učinila ljubomornim prihvata Ernanovo udvaranje..

Likovi

Marina (Himena Navarete) – Samouverena devojka koja je uspela da se održi u surovom svetu. Ponuđen joj je posao u maloj ribarskoj luci gde upoznaje Damijana, ljubav svog života. Iako mnoge prepreke stoje na putu te veze, njihova ljubav je jača od toga. Štaviše, njena prošlost postaće sadašnjost. Saznaje da je usvojena i da ima sestru blizankinju, upoznaje svoju pravu majku i otkriva istinu o Ernanovim poslovima. Za sve to Marina će morati da dokaže svoju zrelost i snagu da se izbori sa iskušenjima koja joj donosi sudbina.

Damijan (Vilijam Levi) – Kapetan i vlasnik ribarskog broda ’’Oluja’’. Lep i hrabar, odlučan da se suprostavi svim problemima, ali ljubav koju oseća prama Marini, tera ga da napusti rodni grad. Upoznaje Magdalenu, Marininu sestru blizankinju, koja će se takođe zaljubiti u njega. Ali za Damijana nema svetije stvari od ljubavi prema Marini za koju će se boriti.

ERrnan (Ivan Sančez) – Marinin školski drug. Zgodan, moćan i na čelu bande otmičara i trgovaca ljudima. Ne okleva da ubije svakog ko mu stane na put. Još od škole opsednut je Marinom. Niko mu nije posvetio pažnje i ljubavi, dok ga Ernesto nije uzeo pod svoje i ’’naučio’’ osnovama preživljavanja. I pored svega toga rivalstvo između Ernana i Ernesta u borbi za prevlast dovodi do toga da su u stanju da se poubijaju.

Mercedes (Danijela Romo) – Marinina biološka majka. Snažna i odlučna žena, spremna da se uhvati u koštac sa svakom preprekom da bi postigla svoje ciljeve. Ernesto joj je oduzeo jednu ćerku koju je osudio na život nasilja i prostitucije. Da bi zaštitila drugu ćerku dala ju je na usvajanje. Brzo je stekla veliko bogatstvo i poštovanje okoline. Učinila je sve da spasi ćerku Magdalenu iz blata, a isto toliko je spremna da učini za Marininu sreću.

Ernesto (Mabuel ojeda) – Zao i moćan čovek, vođa bande koja trguje ljudima. Bio je zaljubljen u Mercedes, ali kad saznaje da ona voli Leonarda i da očekuje njegovo dete, ubija Leonarda i oduzima joj ćerku. Kad sazna da Mercedes ima još jednu ćerku, rešio je da kazni sve tri žene.

Fulgensio (Sezar Evora) – Pohlepni i korumpirani gradonačelnik ribarskog gradića. Usvojio je ćerku Estersitu, koju štiti ili maltretira, zavisno od okolnosti. Štiti bandu kojoj je na čelu Ernan tako što pušta da ilegalna “roba” uđe u luku.

Estersita (Laura Karmine) – Kapriciozna, arogantna i prepotentna kao i njen poočim Fulhensio. Posle udaje za Damjana doživi nesreću i nestaje. Izgubila je pamćenje i postala Ernestova ljubavnica. Rađa Damijanovog sina koji joj je oduzet. Ernan joj pomaže da se izvuče s tim da ubije Fulhensija.

Magdalena(Himena Navarete) – Marinina sestra blizankinja. Oteta je od majke i odrasla je u svetu nasilja i zla i postala hladna i lukava. Čezne za ljubavlju. To joj pruža majka, ali ona želi Damijana, iako zna da će ga zauvek izgubiti kad se pojavi Marina.

A mi vas pitamo – da li ćete pratiti seriju “Oluja”?

Loading ... Loading ...

Tekst: Life Content
Foto: Televisa

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
HIT SERIJA: Dobrodošli u “Hotel tajni”!

Ostavi komentar