Sve o drugoj sezoni “A que no me dejas”

Članak objavljen: 22.12.2015 u 10:00 časova

Nakon 70 emitovanih epizoda, meksička telenovela “A que no me dejas”, o kojoj smo pisali u 126. broju, uplovila je u svoju drugu etapu. Osvaldo Benavides, koji je tumačio partnera Kamile Sodi završio je svoje učešće u projektu, baš kao i Letisija Kalderon, koja je igrala njenu majku.

Ipak, producent Karlos Moreno potrudio se publici da nadoknadi odlazak dragih lica angažovanjem zvučnih imena. Tako je drugu etapu osvežilo pojavljivanje Erike Buenfil, koja je igrala glavnu ulogu u prvoj verziji ove priče iz 1988. godine. Tada je pred kamere stala sa Arturom Peničeom, koji takođe igra u novoj verziji. “Nisam se dvoumila ni trenutka kad su mi ponudili ulogu. Zadovoljstvo je igrati u novoj verziji priče koja me je proslavila, posebno jer je producent okupio sjajnu ekipu”, kazala je Erika.

Stara garda i mlade nade

Osim nezaboravne Marisol, koja i u ovoj seriji igra cvećarku, pojačanje u drugoj etapi je i legendarni Sesar Evora, koji će igrati njenu ljubav iz mladosti, a u ljubavnom trouglu sa njima biće i Maja Mišalska, koju smo poslednji put gledali u “Dvostrukom životu”. S druge strane, u životu Erikinog lika postoji još jedan muškarac – njen bivši suprug i otac njene kćerke. Igra ga David Ostroski, Benhamin iz telenovele “Sestre”. Alehandra Baros i Arturo Peniče ostali su deo ekipe i nakon prve etape, baš kao i Laura Karmajn, Sesilija Gabrijela, Moises Arismendi, Liset i drugi. Iako se spekulisalo da bi gluvonemog partnera Kamile Sodi u novoj sezoni mogao da odigra Orasio Panćeri, producent je odlučio da poverenje ukaže Ignasiju Kasanu, a novo pojačanje je i Brendon Peniče, sin Artura Peničea.

Sinopsis druge sezone pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Godine joj ne mogu ništa: Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda
Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!
Čestitamo: Sesar Evora postaje deda!
Vremeplov! Erika Buenfil: Uspeh u senci pogrešnih odluka!

Ostavi komentar