Telo vreteno: Nedelju dana posle porođaja glumica povratila zanosnu figuru

Članak objavljen: 06.11.2014 u 21:30 časova

Meksička pevačica i glumica Ninel Konde postala je nadaleko poznata je po svojoj zanosnoj figuri. U 38. godini Ninel je 21. oktobra imala svoj drugi porođaj, a glumica i njen suprug Đovani Medina postali su ponosni roditelji dečaka Emanuela.

Glumica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj izgleda kao da je izgubila sav trudnički višak i na taj način većinu novopečenih majki koje se bore sa postporođajnom kilažom učinila ljubomornom. Na fotografiji koju je glumica objavila vidimo Ninel dan pred porođaj, u poređenju sa fotografijom od pre desetak dana, na kojoj izgleda kao da se potpuno vratila u formu.

Kako joj je uspelo?

Ninel je misteriju objasnila propratnim komentarom. “Slika levo sam ja dan pred porođaj, a slika desno nastala je nedelju dana pošto se rodio Emanuel. Najbolja stvar je to što sam liniju povratila bez strogih dijeta, već samo dojenjem mog prekrasnog deteta. Mame, recite “da dojenju”, to je očigledno najbolja odluka za oboje”.

I to je to! Naravno, svakako da će joj svo đipanje i đuskanje koje je oduvek praktikovala pomoći da u rekordnom roku povrati svoju zavidnu i zanosnu liniju.

Autor: Life Content
Foto: Instgram

Povezane vesti:

Doleću rode: Rubi čeka bebu?!
Ponovo na malim ekranima: Ninel Konde sprema se za povratak telenovelama
Ninel Konde ljuta na medije zbog komentara na račun njenog izgleda!
Ponosna majka: Ninel Konde podelila radost sa pratiocima na Instagramu

Ostavi komentar