U poseti kod Rozmeri Borhes: Veseli kutak umetničke porodice

Članak objavljen: 22.03.2015 u 21:03 časova

Ukoliko kročite u dom latinoameričke zvezde Rozmeri Borhes, zapljusnuće vas talas pozitivne energije, protkan modernim šarenilom, ali i antikvitetima.
”Mnogi bi verovatno rekli da mi je stan prenatrpan, da su neke prostorije možda uređene kičasto, ali meni se baš tako dopada”, priča Virhinija iz serije ”Lola”.

Stan od nešto više od 100 kvadrata sasvim je dovoljan za nju i njenu decu – kćerku koja ima 28 godina i sina koji je pet godina mlađi. Katkad im se pridruži i glumičin verenik Havijer Delgedući, koga je upoznala na snimanju ”Cene sreće”.
”Ako pogledate zidove, na njima ćete videti umetnička dela moje kćeri, a često ćete, oslušnete li pažljivo, čuti zvuke gitare kako dopiru iz našeg stana, s obzirom na to da mi je sin muzičar”, ističe ponosna majka koja se glumom bavi preko 20 godina, a našoj publici se, osim u ”Loli” i ”Ceni sreće”, predstavila i u ”Oluji strasti” i ”Ljubavi na prodaju”.

”U dnevnoj sobi dominira kožna garnitura, mada svima pogled prvo odluta do slika na zidu. Da, to su dela moje kćerke”, priča ponosna mama.

”Mala porodica, mala i trpezarija”, kaže Rozmeri smešeći se, ”veći sto bi samo bespotrebno zauzimao prostor u stanu”

”Kako vam se dopada šareni pokrivač na krevetu? Mnogi prijatelji mi kažu da je kičast, ali ne hajem”, zadovoljno komentariše zvezda telenovela.

”U našem stanu caruje ljubav. To se vidi i po porukama koje ostavljamo jedni drugima uz fotografije. Ništa lepše nego kada vam vaši najdraži pokažu da vas vole”

”Nisam najveštija u sviranju, ali katkad volim da prođem prstima kroz žice na sinovljevoj gitari”, kaže Rozmeri.

”Radni sto je koštao čitavo bogatstvo. Ali ne žalim, zaista volim antikvitete, savršeno se uklapaju u prostor”.

”U mome domu nema praznog zida. Praznina me deprimira – zato su na zidovima ili fotografije ili posteri. Šarenilo, uvek šarenilo”.

Povezane vesti:

Adrijana Kampos: Dete predosetilo nesreću!
WTF: Pogledajte gde živi Pončo Herera!
U poseti kod Konsuelo Lusardo: Mirna oaza prefinjene dame!
Zavirite u raskošni dom Ane Paule iz serije ”Žena koja nije umela da voli”

Ostavi komentar