Vilijam Levi, Himena Navarete i Ivan Sančez od 2. septemra na Pink TV!

Članak objavljen: 19.08.2013 u 21:04 časova


Nova meksička serija sa Vilijamom Levijem, Himenom Navarete, Ivanom Sančezom, Laurom Karmajn, Danijelom Romo i Sezarom Evorom u glavnim ulogama, doneće “Nevreme” iliti “Oluju” za sve ovdašnje ljubitelje telenovela, a evo u kakvu srceparajuću priču će biti smešteni:
Marina (Himena Navarete) direktorka je elitnog hotela, a njena poslovna karijera doživljava slom u vreme kada saznaje da joj je majka obolela od teške bolesti. Istovremeno, u selu nadomak mora živi Damjan Fabre (Vilijam Levi), mlad kapetan i vlasnik ribarskog broda zvanog “Nevreme”, koji prevozi robu za fabriku sardina “Neptuno”. Estersita (Laura Karmajn), ćerka seoskog načelnika Fulhensija (Sesar Evora), opsednuta je Damjanom. Nakon učestalog nabacivanja on pristaje da provede noć sa njom, ne sluteći mnogobrojne probleme koji će uslediti nakon tog događaja. U međuvremenu, vlasnica fabrike “Neptuno”, misteriozna i elegantna žena, Mersedes Artigas (Danijela Romo) odlazi u grad u potrazi za osobom koja će joj pomoći da svoju fabriku spasi bankrota. Marini nudi šansu za oporavak poslovne karijere. Iako u početku skeptična, devojka prihvata ponudu i odlazi na selo, gde se susreće sa neotesanim Damjanom koji će joj zadavati glavobolje sve dok se ne zaljubi u njega…

A mi vas pitamo – da li ćete pratiti “Oluju”?

Loading ... Loading ...

Izvor: Sapunice

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Elizabet Gutijerez: Očajnički traži posao!

5 komentara

 1. ana je ostavio komentar 20/08/2013 u 04:23

  Ovaj par ima nevidjenu hemiju

 2. lola je ostavio komentar 20/08/2013 u 09:50

  Ne znam da li par ima hemiju,ali sve ljubavne scene preslikane su iz Williamovih serija Magicna privlacnost i Trijumf ljubavi.Smesno je sta se nasim ljudima servira kao “hit”.Serija ima jako losu gledanost,koja opada svaki dan i zavrsava se vec u oktobru,a ne u martu sledece godine kako je planirano.Prica je smesna,o glumi i detaljima uopste se nije vodilo racuna(npr.Marinina sestra beskucnica,koja zivi u kartonskom naselju ima super sredjene,izmanikirane nokte,glumci u jednoj sceni imaju jednu frizuru,u drugoj drugaciju…..)

 3. :D je ostavio komentar 20/08/2013 u 19:48

  @lola
  Slazem se s tvojim komentarom u potpunosti. Scenario je totalni promasaj, glavni likovi lose glume, nema bi malo strasti, ni ‘hemije’ medju njima, sve je uradjeno jako neprofesionalno i na brzaka. Jedino sto valja to je uvodna pesma na spici koju je u originalu pevao Miguel Gallardo “Hoy tengo ganas de ti”.

 4. Lajla je ostavio komentar 22/08/2013 u 18:03

  naravno da je ovo promasaj godine… i mislim da ce se sama tv kuca koja ovo bude prikazivala toliko srozati i toliko joj pasti gledanost da nemam reci…scenarista odavno je posenilio tako da su mu telenovele cista kopija karle estrade … ma toliko se potrudio da je iskopria u njenoj poslednjoj seriji da je cak polovina serije prekopirana….glupost je ovo nevidjena….umesto da je kupila neku telenovelu koja obara rekorde gledanosti on je ovo smece od serije poturio pod nos…………… ako ih ne izuce X faktor propadose oni…samo ce ih gledati penzioneri i to kada pocne trenutak istine, 48 sati svadba i sund i grand!!!

 5. Jasmi je ostavio komentar 05/09/2013 u 21:19

  Moze da se nadje kvalitetnih telenovela… Na pr. jedina kvalitetna televisina novela je Porque el amor manda, sa Fernandom Kolungom i Blankom Soto, soto je nova glumica i sveze lice… Hemija izmedju njix dvoje razbija….serija je komedija i skroz odudara od tipicnih televisinh gluposti. Ja sam je pratila preko neta, u meksiku se zavrsila 17 juna, prosecna gledanost je bila 26, a najvisa 31… i to serija nije bila u horario estelar kao temepstad. Telemundove serije Santa Diabla i Marido en alquiler su kvalitetne, ova prva je krimi drama… 

Ostavi komentar