Vilijam Levi: PR služba demantovala glasine o aferi sa Himenom Navarete!

Članak objavljen: 05.04.2014 u 15:02 časova


Glasine o navodnoj aferi između Vilijama Levija i Himene Navarete su samo “besmislene priče”. Barem tako kaže menadžerka glumca, Gledis Gonzales. “Vilijam je fokusiran na svoju porodicu, karijeru i fanove. Sve su to smešne glasine“, rekla je Gledis. “Porodica mu je na prvom mestu“, dodala je ona. Njena izjava usledila je nakon što je vest o aferi Vilijama i Himene objavljena u meksičkom tabloidu “TV Notas”, a pričalo se da je zvezda serije “Oluja” trudna sa kubanskim zavodnikom koji sa nevenčanom suzprugom ELizabet Gutjerez ima dvoje dece. Oglasio se i PR tim Elizabet Gutjerez koji je rekao za magazin “People en español” da su napisi meksičkog tabloida smešni. “Ona je srećna. U stvari, oboje su srećni i zadovoljni. Nema ništa tačno u tim napisima. Oni su srećna porodica i među njima je sve u redu“.
Oni su takođe naglasili da je Vilijam bio na Elizabetinoj rođendanskoj proslavi prošle nedelje. “Vilijam je bio na jahti, srećan i zadovoljan”. Nakon svih ovih priča, novinari su u četvrtak u Majamiju pokušali da dobiju izjavu od Vilijama, međutim on nije želeo da komentariše.

A kako su se Elizabet i Vilijam proveli na proslavi njenog rođendana pogledajte OVDE.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Elizabet Gutijerez: Očajnički traži posao!

2 komentara

  1. aha je ostavio komentar 06/04/2014 u 19:40

    Ma ovi se stalno nesto pravdaju, a i taj Levi glumi ludilo.

  2. marija je ostavio komentar 08/04/2014 u 14:14

    Ximena je daleko najlepsa zena sa kojom je William radio i najbolji su par. Steta ako ne ostavi propalu Elizabeth zbog nje

Ostavi komentar