Gillette Mach 3: Sprečite iritaciju kože posle brijanja

by | jun 6, 2013

Muškarci širom sveta svakodnevno se suočavaju sa raznim izazovima na ličnom i profesionalnom planu. Slične emocije ispoljavaju i kada se rekreativno bave sportom. Da biste bili sigurni da je Vaše lice dobro obrijano i atraktivno, Gillette je kreirao savršene proizvode za savršeno brijanje.

Gillette linija proizvoda

Čak 65 odsto muškaraca je iskusilo neki oblik iritacije nakon brijanja, dok njih 82 odsto često muči iritacija u vidu upaljenosti, peckanja i zatezanja kože. Kako bi Vam pomogao da se osećate i izgledate najbolje, Gillette nudi odličan plan odbrane od znakova iritacije prouzrokovane brijanjem.

Gillette je vodeći brend u tehnologiji brijača već više od 100 godina, što je rezultiralo dubokim razumevanjem potreba muškaraca tokom brijanja, nauke u službi brijanja i uticaja brijanja na mušku kožu. Gillette zna da svaki muškarac želi bliskost i udobnost, bez rizika od nastanka iritacija. I to je polje u kom je Gilette predstavio svoj najnoviji program – Gillette plan odbrane od iritacija koji pomaže u borbi protiv pet znakova iritacije: upaljenost kože, peckanje, crvenilo, isušivanje i zategnutost kože.

Plan koji omogućava da muško lice bude dobro izbrijano zasniva se na jakom Gillette timu koji predstavlja: Gillette Irritation Defense gel za brijanje, Gillette Mach3 Sensitive brijač i Gillette Irritation Defense hidratantni i umirujući balsam nakon brijanja.

Dnevni ritual brijanja može biti poboljšan uz njihovu podršku pri svakom koraku:

  • Pre brijanja: Gillette Mach3 IRRITATION DEFENSE gel za brijanje sadrži formulu koja pomaže u borbi protiv upaljenosti kože, peckanja, crvenila, isušivanja kože, ogrebotina i posekotina.
  • Tokom brijanja: Gillette Mach3 Sensitive brijač sadrži unapređenu tehnologiju sa trostrukim sečivom i traku sa lubrikantom sa Aloe Verom koja podpomaže vlaženje, tako da muškarci mogu uživati u bliskom i ugodnom brijanju uz manje iritacija** čak i na najosetljivijim delovima lica.
  • Nakon brijanja: Gillette Mach3 IRRITATION DEFENSE hidratantni i umirujući balsam redukuje upaljenost kože, svrab, peckanje, zategnutost i isušivanje kože.

Tagovi: