Žaklin Brakamontes: Karolina je najbolja devojčica na svetu

Članak objavljen: 11.09.2014 u 19:36 časova

Samo dva meseca nakon što je donela na svet ćerkicu Karolinu Žaklin Brakamontes ima gust poslovni raspored. Osim što je voditeljka muzičkog takmičenja “La Voz Mexico” snima i reklamnu kampanju sa koleginicom Paulinom Rubio.

Ipak, poslovne obaveze joj ne smetaju da obavlja svoju ulogu supruge i majke dve devojčice. Nedavno je u jednom intervjuu pričala o svojoj mlađoj ćerki, koja je jedna mirna devojčica.

“Karolina je najbolja devojčica na svetu. Plače samo kad je gladna. Za razliku od Žaki, koja se rodila pre vremena i prilično nas ‘uposlila’ ona je vrlo mirna. Žaki je pila lekove protiv kašlja, imala je problema. Karolina je već napunila dva meseca i nisam joj dala nijedan lek. Ništa joj ne fali. Jede, spava, smeje se, već je počela i da guče, lepota”, kaže ponosna mama.

Žaklin je ispričala i kako se slažu njene dve ćerkice. “Žaki je upoznala Karolinu tog dana kad se rodila, i kao da ju je odbacivala – ignorisala ju je, kada bismo je približili nije htela da je pogleda. Sada je pazi, kadase rasplače kaže ‘Plače Karo’ i da joj poljubac”, kaže i dodaje da je Žaki vrlo nežna sestra.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Žaklin Brakamontes: Nedostaju mi srceparajuće priče
Žaklin Brakamontes objavila preslatku fotografiju ćerke Karoline

Ostavi komentar