Zavirite u raskošni dom Ane Paule iz serije ”Žena koja nije umela da voli”

Članak objavljen: 18.01.2015 u 16:27 časova

Sve se vraća, sve se plaća… Zavodnica poznata po skandaloznim vezama, koja je svojevremeno slamala brojna srca (setimo se samo Aleksisa Ajale koji joj je pomogao da napravi karijeru nakon čega ga je hladno šutnula), naišla je na dostojnog ”protivnika”. Zgodni toreador Alehandro Ajala, za kojeg se dvadesetdevetogodišnja glumica udala u martu 2013. godine varao ju je na svakom koraku, toliko bezočno da je, osramoćena i ponižena, na kraju otkazala crkveno venčanje i podnela zahtev za razvod. Luksuznu vilu u kojoj je živela sa svojim nevernim mužem zamenila je otmenim stanom u prestižnom kvartu Meksiko Sitija, za čije je uređenje potrošila pravo malo bogatstvo.
”Želela sam da napravim svoju malu oazu, prostor u kojem ću odmarati dušu, ali i oči”, kaže Ana Brenda izbegavajući odgovor na pitanje da li joj prija solo status.

”Moj veoma blizak prijatelj, arhitekta, pomogao mi je u uređenju prostora i bez njega sigurno ne bih uspela da sprovedem u delo svoje zamisli. Bio je pomalo skeptičan kada sam mu rekla da želim da dominira bela boja, no, oboje smo prezadovoljni rezultatom”, kaže lepa glumica koja je mnoštvo belih površina osvežila detaljima poput mintzelenih jastuka.

”Želela sam da kuhinja bude mala, da bi mi sve bilo nadohvat ruke”, objašnjava naša domaćica dodajući da nije vrsna kuvarica, ali da vredno uči. ”Umem da pravim jednostavna jela, poput špageta i tortilja, i moram priznati da sam pomalo nesigurna kada kuvam za druge. Zato za društvo naručujem posluženje, no, sudeći po tome kako napredujem, to neće trajati dugo”.

”Jedan od uslova koje sam tražila od agenta za nekretnine bio je da stan ima terasu. Moj drugar je dizajnirao ove klupe koje su prostoru dale neverovatnu toplinu i udobnost. Leti ovde provodim mnogo vremena, iznesem laptop i ćaskam s obožavaocima, vežbam, čitam… I, naravno, održavam svoj mali cvetni vrt koji me štiti od radoznalih pogleda”, kaže lepa glumica.

U jednostavno nameštenoj spavaćoj sobi (u kojoj, naravno, preovladava bela boja), pažnju nam je privukla velika slika, rad umetnika – arhitekte, koji joj je pomogao da uredi stan. Tu je i ogroman plakar, prepun firmiranih krpica, što ne znači da Ana ne pati od klasične devojačke boljke… ”Milion puta sam otvorila orman i konstatovala da nemam šta da obučem”, s osmehom kaže ona dodajući da se to dešava i kada otvori orman u kojem drži cipele.

”Kupatilo je, definitivno, deo stana na koji sam najviše ponosna. Sve je dizajnirano skladno i ne stiče se utisak da je prostorija mala. Ono što me posebno raduje jeste to što imam prozor pored kade: dok napolju pada sneg, uživam u toploj kupci i pijuckam vino. Divota!”, zaključuje naša šarmantna domaćica.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

WTF: Pogledajte gde živi Pončo Herera!
U poseti kod Rozmeri Borhes: Veseli kutak umetničke porodice
U nekretnine uložila osam miliona pezosa: Livija Brito kupila kuću roditeljima
Karmen Salinas u centru skandala: Mogla bi da izgubi kuću?!

Ostavi komentar