Život kao u tevenoveli: Šta je sve preživela Zlobnica i kako danas izgleda

Članak objavljen: 18.05.2016 u 16:00 časova

Slavna latino glumica Gabrijela Spanić rođena je u Venecueli, a njena porodica je poreklom iz Hrvatske. Naime, njen otac je sa svojim roditeljima nakon Drugog svetskog rata emigrirao iz Hrvatske u Venecuelu.

Ona danas ima 43 godine, a domaća publika je pamti po popularnoj seriji ”Zlobnica”. U toj seriji glumila je sestre bliznakinje, fizički identične, ali veoma različite prirode. Gabrijela zaista i ima sestru bliznakinju Danijelu, kao i mlađu sestru Patriciju i brata Antonija.

Gabi je pohađala časove psihologije godinu dana, ali njena strast je oduvek bila gluma. Ona se bavila i manekenstvom i upisala “Herman’s Institute”. Bila je izabrana za “Miss Guarico” (1992) i “Miss Telo” na izboru za “Miss Venezuela International”.

Poput mnogih slavnih glumaca, Gabrijela je počela da se pojavljuje kao statista, a kasnije je dobijala manje uloge u venecuelanskim telenovelama.

Pojavljuje se u manjoj ulozi u seriji ”Rosangelica” (1991.), gde igra Karlu, potom u ”Mundo de fieras” (Svet zverki) i ”La loba herida” (Ranjena vučica). Njoj je vrata otvorila uloga u seriji ”Morena clara” (1993.), gde glumi negativku Lindu Prado. Zatim sledi nova uloga u telenoveli ”Maria celeste” (1994).

Gabrijela je prvu glavnu ulogu dobila u telenoveli ”Como tu ninguna” (Nijedna kao ti) (1994 /1995). Ta serija proslavila ju je izvan granica Venecuele. Njen partner u toj seriji bio je venecuelanski glumac Migel de Leon. U početku se Gabrijeli Migel nije sviđao. Rekla je da joj je izgledao kao lutak sa svadbene torte. Međutim, ona se tokom snimanja zaljubila u njega. Kako se snimanje približavalo kraju, priznala mu je da je zaljubljena u njega. Prekinuli su svoje ranije veze i postali su par.

Gabrijela i Migel odlučili su da se venčaju 1997. godine, a njihovu svadbu direktno je prenosila televizija.

Gabrijeli je ubrzo ponuđeno da radi u Meksiku. Umesto na medeni mesec, otputovali su, pet dana kasnije, u Meksiko. Tad je dobila ponudu da glumi u seriji ”La usurpadora”, kod nas “Zlobnica” (1998.). Ponuđene su joj dve uloge. Dobra i iskrena Paulina i zla, nemilosrdna Paola. Zlobnica je oborila sve rekorde u gledanosti i postala je jedna od omiljenih telenovela koje su se prikazivale kod nas.

Gabrijela je 2000. godine posetila Sloveniju, Hrvatsku i Indoneziju u pratnji sestre Danijele. Zahvaljujući pozivu hrvatskog izdanja magazina “Gloria”, Gabriela je pronašla davno izgubljene rođake u Hrvatskoj. Velika porodica Spanić bila je ujedinjena na velikoj svečanoj večeri. To putovanje bilo je prepuno emocija, kako za Gabrijelu, tako i za Danijelu. Nakon Hrvatske krenuli su put Indonezije.

Dobila je nagradu u kategoriji najbolje obučene glumice.

Takođe, bila je pozvana u Izrael na još jednu dodelu nagrada, izraelske TV kuce Viva+.

Ona se od Migela razvela posle pet godina braka. Potom je uplovila u vezu sa Hoseom Angelom, koji ju je zlostavljao, pa je o tome napisala knjigu i sa holivudskom zvezdom Džonom Kusakom, a za naočitog tamnokosog preduzetnika tvrdi da je muškarac njenog života.

U poslednjih nekoliko godina glumica hrvatskog porekla posvetila se porodici, a njena velika želja tada je bila da se ostvari kao majka, što se i dogodilo. Naime, ona je pre osam godina dobila sina sa preduzetnikom Neilom.

Pisalo se da je venecuelanska glumica izbacila iz kuće majku i brata nakon što je otkrila da se viđaju sa njenom sestrom bliznakinjom Danijelom, sa kojom je prekinula svaki kontakt pre osam godina, kao i da ju je kućna pomoćnica trovala.

Ovako danas izgleda prelepa glumica:

 

Izvor: Pink.rs
Foto: PrintScreen, Instagram

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer
Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde
Život najveće zlobnice uzbudljiviji od svih telenovela u kojima je igrala
Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!

Ostavi komentar