Modni žiri: Stajling od 1 do 5

Članak objavljen: 04.01.2015 u 16:17 časova

Dana Garsija

Ajlajner i elegantna frizura u duhu starog Holivuda uvek su pun pogodak. Kada je haljina u pitanju, moram reći da mi nešto smeta na prvi pogled. Naime, donji deo je veoma lep, dok kroj gornjeg dela više podseća na ženski kombinezon. Dezen je takođe pomalo kičast za moj ukus. Ocena 3.

Ingrid Marc

Ovo je potpuno pogrešno. Ingrid izgleda veoma jeftino u ovoj haotično-asimetričnoj haljini i prozirnim crnim čarapama koje su gotovo uvek veliki promašaj. Ništa bolja situacija nije ni sa frizurom i cipelama. O čemu li je samo mislila kada je birala odevnu kombinaciju? Ocena 1.

Rafael Amaja

Ležerno ukombinovano odelo sasvim je na mestu. Visoki sjaj mu daje neobičniju notu bez koje bi definitivno izgledao previše klasično i dosadno. Sve ovo izgleda sasvim OK, ali bi za moj ukus u obzir mogla da dođe nešto modernija obuća koja bi zaokružila čitavu kombinaciju. Ocena 4.

Sofija Vergara

Lepa Sofija odabrala je sirena-haljinu koja joj odlično pristaje i obogatila je sasvim dovoljnom količinom nakita. Crvene usne su veoma moderne i ženstvene, a svedena frizura koja deluje kao da u nju nije uloženo mnogo truda pun je pogodak. Veoma lepo. Ocena 5.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Svi autfiti u kojima Sara Džesika Parker izgleda kao Keri Bredšo
Meksička zvezda novela traži duhovitu devojku
Modna evolucija “Slatke male lažljivice”
Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!

Ostavi komentar