Modni žiri: Stajling od 1 do 5

Članak objavljen: 20.02.2015 u 13:18 časova

Adamari Lopez

Ova odevna kombinacija uopšte ne pristaje Adamarinoj figuri. Uprkos tome što je širokom majicom želela da prikrije višak kilograma, zapravo ju je načinila da izgleda još krupnije. Prekratkom suknjom samo je skrenula pažnju na svoje buckaste noge. Mnogo bi bilo bolje da je obukla suknju do kolena, visokog struka i košulju. Ocena 2.

Danijela Navaro

Sasvim je jasno da je Danijela svesna svojih oblina, međutim nimalo nije postigla efekat atraktivnosti kojim je težila. Zapravo, deluje poprilično jeftino. Ova haljina bi joj mnogo bolje pristajala da je gore zatvorenija. Obline bi svakako došle do izražaja, ali bi delovalo manje provokativno. Ocena 3.

Gabrijel Koronel

Gabrijel je uspeo da spoji moderni i klasični stil, a rezultat je i više nego odličan. Sivkastoplavo odelo uz modernu košulju odličan je izbor za sve svečane prilike, a neutralni asesoar otrkiva njegov mladalački duh. Svaka čast na stajlingu! Ocena 5.

Natalija Himenez

Haljina veoma lepo pristaje Natalinijoj figuri, a ovaj zanimljiv print svakako privlači poglede. Sama haljina je veoma efektna, te su ove diskretne minđuše bile sasvim dovoljno. Prenaglašene narukvice nikako ne idu uz ovaj stil, a celokupan izgled bi bio mnogo elegantniji da je stavila diskretniji nakit. Ocena 4.

Povezane vesti:

Svi autfiti u kojima Sara Džesika Parker izgleda kao Keri Bredšo
Modna evolucija “Slatke male lažljivice”
Ikona stila: “Očajna domaćica” ostavila sve bez daha
Vi birate: Ocenite stil Anđelke Prpić

Ostavi komentar