Novi detalji i zanimljivosti iz serija i sapunica!

Članak objavljen: 18.10.2014 u 9:02 časova

U telenoveli “Otimačica” Gabriela Spanić glumila je dva fizički jako slična lika, blizanke Paolu i Paulinu. U jednoj sceni tučnjave između njih priskočila joj je u pomoć njezina rođena sestra blizanka Daniela Spanić odglumivši Paolu. Naime, Gabrieli bi samoj bilo jako teško izvesti tu scenu.

Popularna argentinska serija za tinejdžere “Rebelde way” izazvala je totalni kaos u Izraelu. U terminu kad se prikazivala serija u Izraelu se sve zaustavljalo da bi se gledala epizoda “buntovnika”. Zatvarale su se sve prodavaonice i restorani!

Nakon ulaska lika Santiaga u telenovelu “Anin dvostruki život”, gledatelji su mogli samo nagađati s kim će ostati Anin lik. Snimljena su čak i dva različita kraja, jedan u kojem Ana ostaje s Rafaelom i drugi u kojem Ana ostaje sa Santiagom. U većini država prikazan je prvi kraj.

Na snimanju telenovele “Lazos de amor” (Ljubavne veze) u kojoj se proslavila trostrukom ulogom glumeći tri identične sestre, Lucero je započela vezu sa svojim sadašnjim suprugom, pevačem Manuelom Mijaresom koji je u spomenutoj telenoveli glumio samog sebe. U braku su od 1997. godine.

Izvor i foto: sapunice.net

Povezane vesti:

Latino zvezda izgleda fenomenalno i u petoj deceniji života
Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Zvezda serije “Tračara” izgubila milione u borbi za starateljstvo i bankrotirala
Večeras u seriji “Paramparčad”: Džansu je slomljena

Ostavi komentar