Počinje snimanje nove sezone serije “Vojna akademija”

Članak objavljen: 22.02.2016 u 15:00 časova

Prvi krug kastinga za treću sezonu “Vojne akademije” je završen, a očekuje se još jedan krajem februara, saznaje “Blic”. Biraju se kadeti, a ekipa glumaca iz prethodne dve sezone ostaje ista.

Jedna od najgledanijih serija na ovim prostorima, “Vojna akademija”, imaće treći nastavak od 12 epizoda. Naime, reditelj Dejan Zečević ponovo je okupio ekipu kako bi gledaocima prikazali život Stošića, Zimčeta, Risa, Šaše, Klisure, Roksande i Džakovića.

Uloge će i ovaj put tumačiti Bojan Perić, Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin, Dragana Dabović, Tijana Pečenčić, Ivan Mihailović i Branko Janković, ali se ostavlja mesta za nova imena.

Nova sezona će, kako saznajemo, biti dramatičnija od prethodne, a pojaviće se i zvučna glumačka imena koja će u seriji glumiti sami sebe. Producent projekta Nebojša Garić za “Blic” kaže da će biti velikih zapleta.

- Kako je i prošla sezona obilovala zapletima i raspletima, red je da i ovaj put publika bude zadovoljna. Biće novih ljubavi, zavrzlama, ali i raskida. Ovih dana završavamo scenario i odlučili smo da presečemo dramatičnom scenom kada je najinteresantnije. Razumećete zašto ne mogu ništa više da vam kažem – iskren je producent.

Kako “Vojna akademija” nastavlja život i posle Stošićeve generacije, bilo je potrebno odabrati nove kadete i mlade snage. Garić dodaje da će novi kadeti sigurno zadržati pažnju gledalaca.

- Biće to novi Stošić, Zimče, Šašvari i Džaković. To su mladi glumci koji će vrlo brzo postati cenjeni, siguran sam – kaže on.

Pitali smo jednog iz glavne postave glumaca, Bojana Perića, koji je prisustvovao kastinzima, šta misli o novoj sezoni i kako se oseća povodom okupljanja.

- Održan je prvi krug kastinga, a drugi se očekuje krajem februara. Ko uđe u uži krug, imaće još jedno testiranje i nakon toga počinju snimanja početkom maja. Svi smo uzbuđeni i nestrpljivi što se ponovo okupljamo – kaže nam Boki Perić, koji tumači lik Danijela Stošića.

Cela ekipa se raduje nastavku, a Tamara Dragičević kaže da jedva čeka da pročita scenario.

- Radujem se novoj sezoni i verujem da će biti puno događaja i noviteta. Nisam još čitala scenario, ali jedva čekam – kaže nam Tamara.

Izvor: Blic.rs

Foto: Promo

Povezane vesti:

Punih pet meseci: Glumica pokazala trudnički stomačić
Glumica otkrila s kim je sve imala seks tokom snimanja serije
Hana Marej: “Igra prestola” je za mene dragoceno iskustvo
“Moj rođak sa sela”: Scenarista o prekidu snimanja serije

1 Komentar

  1. Marcus Agar je ostavio komentar 07/04/2016 u 10:38

    Slaven Doslo:
    http://marcusagar.com/news#/military-academy

Ostavi komentar