Ajča Bingol: Džemile je moja šansa za drugi život!

Članak objavljen: 01.09.2013 u 21:02 časova


Treća i poslednja sezona najpopularnije turske serije „Kako vreme prolazi“ počela je u subotu uveče u 20.20 na televiziji Prva. Ukupno 120 epizoda, koliko je imao drugi ciklus, prikazivaće se do januara. Novi serijal iza sebe ostavlja gorke događaje, a radnja serije je usredsređena na svrgavanje vlasti koje je promenilo tursku istoriju. Godine su brzo prošle. Osman je odrastao i pohađa srednju školu. Mada je dugo pokušavao da se odupre od uplitanja u političke diskusije, pridružuje se socijalističkoj partiji i iskazuje lične stavove i razmišljanja. Njegov se život u novim epizodama serije menja iz temelja. Majka Džemile ranjenog srca oplakuje one koje je izgubila. Međutim, porodica Akarsu se i dalje, uprkos gubicima i bolu koje je doživela, ponosno trudi da ostane na nogama.
Drama sa Bosfora dobila je pojačanje u postavi glavnih junaka – Guna Kopera (27), koji je ulogu Osmana preuzeo od simpatičnog dečaka Emira Berkea Zindžidija. Mladi turski glumac potiče iz prave glumačke porodice. Njegovi roditelji, otac Majid i majka Berin, uspešni su glumci i scenaristi. U dosadašnjoj karijeri ostvario je brojne pozorišne uloge, a na velikom platnu najzapaženija rola bila mu je ona u filmu „Ljubav i revolucija“, zahvaljujući kojoj je dobio čak tri nagrade za najboljeg mladog glumca u usponu. Osim Guna, glumačkoj ekipi pridružili su se Nisa Melis Teli kao Deniz (Ajlinina i Sonerova ćerka), Mina Nur Kajmas kao Zehra (Berinina i Hakanova ćerka), Mina Tugaj kao Bahar (zadužena da izleči Sonerove rane) i Muhamet Uzuner kao Arif (Džemilin udvarač).
Centralni lik u seriji i dalje je hrabra i odvažna Džemile, u sjajnoj interpretaciji Ajče Bingol, na kojoj su godine i težak život ostavli traga.
Džemile se i dalje bori, ne pokazujući rane. One nisu zacelile, iako svima deluje da jesu. Pakao koji je preživela nikada se ne može preboleti, a mnogo je žena poput nje u Turskoj“, kaže Ajča Bingol. “Hrabra je zbog dece, jer zna koliko je važno da porodicu održi na okupu. Trudim se da je prikažem onakvom kakvom je zamišljaju režiseri, starom i prilično umornom. U ovoj sezoni najveću pažnju posvetila sam pokretima koji moraju da budu prilično usporeni za osobu njenih godina. Naravno, tu je i seda kosa. Ona je moja šansa za drugi život, a takva prilika se ne dobija svakog dana. Zbog toga sam je prihvatila ozbiljno, nadograđujući je i usavršavajući je iz sezone u sezonu.

Izvor: Novosti

Povezane vesti:

“Kapetan Al” je zlostavljao: Nurgul otkrila zašto je napustila seriju!
Zvezda serije “Kako vreme prolazi” završio u bolnici!
Oni su vrh turske glumačke elite
Supruga Erkana Petekaje: Sin ga vrti oko malog prsta!

2 komentara

  1. daca je ostavio komentar 02/09/2013 u 07:50

    Zna li ko kako se zavrsila poslednja epizoda druge sezona?Ko je umro?

  2. Milica je ostavio komentar 03/09/2013 u 10:45

    Ali i Ajlin :(  

Ostavi komentar