Bali-beg je imao uslov za dolazak u Srbiju

Članak objavljen: 05.04.2016 u 15:00 časova

Turski glumac Burak Ozčivit 6. aprila dolazi u Srbiju, a njegov jedini uslov za dolazak bio je da se jedan ceo hotel isprazni samo za njega.

Karte za film puštene su u prodaju juče u podne i rasprodate su za 40 minuta.

Jedna devojka koja je stajala u redu srušila se od uzbuđenja, pa su joj prijatelji i radnici Kulturnog centra pomagali da dođe sebi. Kada je došla sebi, počela je da roni suze. U trenutku kada su objavili da karata više nema u prodaji, u plakanju su joj se pridružile još neke obožavateljke koje nisu stigle da ih kupe. Očekuje se dolazak fanova iz svih delova bivše Juge.

Seksi Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni” stiže u Srbiju zbog premijere filma „Moj brat“, koja će biti organizovana u Kulturnom centru Novog Pazara 6. aprila u 19 časova.

On u sredu u ranim jutarnjim časovima doleće u Prištinu, odakle će se uputiti ka Novom Pazaru. Domaćin će mu biti Rasim Ljajić.

Dobra vest za sve devojke jeste da neće dovesti i lepšu polovinu, koleginicu Fahriju Evdžen, kojom uskoro planira i da se oženi.

- Avionska karta za nju nije kupljena. Njih dvoje u Turskoj kriju svoju vezu i procenili su da bi zajednički dolazak bio rizičan. Ne žele da ih bilo ko uznemirava - rekli su iz Novog Pazara.

Velika Turska zvezda očekivano traži isključivo luksuz, te je istakao da organizatori obezbede prazan hotel samo za njega.

Za njegov dolazak na premijeru biće organizovan i Holivudski doček sa crvenim tepihom. Na njemu će se šetati i uticajni ljudi iz turske filmske indrustrije koje Burak dovodi u Srbiju.

Na njegovom meniju svakako će se naći mantije i ćevapi, a u njegovom koferu nekoliko pari čuvenih pazarskih farmerke.

Inače, Bali-beg je izrazio želju da prošeta Kalemegdanom, tako da se njegova poseta glavnom gradu očekuje sedmog aprila.

Izvor: Blic, 24sata
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Bali-beg se oženio u tajnosti?
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

1 Komentar

  1. vasilisa je ostavio komentar 08/04/2016 u 17:53

    u srbiji prave dinu svinjetinu…pa eto mogao bi probati nase specijalitete…mogao bi posetiti i misar i spomenik karadjordju ispred hrama sv save :) ..da se malo bolje upoznas sa ovom zemljom i njenom istorijom

Ostavi komentar