Bali-beg u Beogradu: Jurnjava za turskim lepotanom na Kalemegdanu

Članak objavljen: 08.04.2016 u 10:10 časova

 

Markantni turski glumac i maneken Burak Ozčivit sa svitom obišao je juče i naš glavni grad.

Stazama svojih predaka prošetao je u četvrtak i Burak Ozčivit (32), markantni turski glumac i maneken, koji se u Srbiji proslavio kao Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni”. U “osvajanje” Beograda stigao je iz rodnog Istanbula, preko Prištine i Novog Pazara, a želja mu je bila, kažu organizatori posete, da obiđe Kalemegdan.

Osim crne kose po kojoj je prepoznatljiv i zbog koje za njim uzdišu žene širom sveta, Burak je imao farmerke, teget majicu i elegantne zumbane cipele. Masa ga je pratila u korak, foto-reporteri su ga slikali, a mlade obožavateljke (i poneka teta) na sve načine pokušavale da se fotografišu s njim. Molile su ga i preklinjale. Nije mogao da ih odbije. S osmehom je na engleskom rekao: “Hajde, ali svi zajedno.”

 

Nije im bilo dovoljno, tiskale su se sve uz njega, kao i nekoliko ljudi iz organizacije kojima nije polazilo za rukom da zaštite Bali-bega. Ispred Zindan kapije je stao da još malo pozira foto-reporterima, a i sam je napravio selfi s raspamećenim obožavateljkama. Ubrzo ga je i objavio na svom instagram-profilu. Novinarima je rečeno da će Burak na dogovorenom mestu davati izjave, kao i da pitanja postavljamo na srpskom jeziku, jer ima prevodioca. Ali tamo ga je čekao beli kombi, s početka priče. Videviši ga, lepi glumac, kao oslobođen iz tamnice, za šta su Turci u 18. veku koristili ovu kapiju (zindan znači tamnica), zakoračio je u svoj prevoz. Kao i u Novom Pazaru, simpatično je mahnuo okupljenom skupu i zavukao se iza zatamnjenih stakala. Krenuo je na brod kojim je trebalo da krstari Savom i Dunavom. Novinari su ostali bez ijedne reči od zvezde koju su čekali satima, a organizatori su upravo nas okrivili za svoju lošu organizaciju. Bar su tinejdžerke dobile zajedničku fotografiju!

 

Mada je bilo planirano da Burak Ozčivit iz Novog Pazara ka srpskoj prestonici krene automobilom, po markantnog turskog glumca i njegovu petočlanu svitu posle doručka stigao je – helikopter! Tačnije, dva, beogradske škole za obuku pilota helikoptera i aviona “Helimaster”. Naočiti Bali-beg bio je više nego iznenađen kada je video letelice, ali je zbunjenost brzo prešla u oduševljenje. Nije ni sanjao da će da leti i bio je uzbuđen zbog toga.

Helikopter kojim je pilotirao Goran Krneta, osnivač “Helimastera”, koji je vozio i Moniku Beluči i Džonija Depa, sa ozarenim Burakom poleteo je iz Novog Pazara u 12.30. Helikopteri su sleteli na aerodrom u Batajnici, odakle su krenuli ka Kalemegdanu.

 

Tri usplahirene tinejdžerke sa uzdahom su ispratile beli kombi sa svojim omiljenim glumcem. Pitamo ih da li su slučajno tu, međutim, one znaju sve o Buraku Ozčivitu.
- Došle smo da ga vidimo, mi njega obožavamo – kažu uglas.

Ali, zašto, ko je on?
- Pa, glumac!

 Gde je igrao?
- Gledale smo ga u ovom novom filmu “Moj brat”, u “Sulejmanu”, onda u seriji “Čalikus”, ne znam kako je prevedena ovde, u kojoj igra sa devojkom Fahrie. Ja sam turski jezik naučila samo zbog njega!

Po sletanju na prištinski aerodrom “Adem Jašari”, Burak Ozčivit dao je u sredu izjavu novinarima koju su prištinski mediji okarakterisali kao “skandaloznu”. Naime, Bali-beg je za medije rekao da je “presrećan što se nalazi u Srbiji”, što je izazvalo lavinu burnih kritika i reakcija na društvenim mrežama na Kosovu.

Izvor: Novosti
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Bali-beg se oženio u tajnosti?
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

Ostavi komentar