Beren Sat proglašena za najuticajniju osobu Turske za 2013.

Članak objavljen: 25.08.2013 u 15:32 časova


Najzaposlenija i najbolje plaćena turska glumica, Beren Sat, ovog se leta može ponositi još jednim priznanjem. Naime, ovu je talentovanu glumicu prestižni engleski koledž Waldenburg International proglasio najboljom promoterkom Turske u svetu!

Gledaoci i kritičari u više od 60-ak zemalja širom sveta, koji već godinama prate novije turske projekte, za Beren Sat imaju samo reči hvale. Osim što su uživali u njenim interpretacijama tragičnih likova, Fatmagul i Bihter, ali i osvetnice Derin u seriji „Osveta“, zahvaljujući njoj upoznali su se s turskom istorijom i kulturnom baštinom. Njenu ulogu u promociji Turske preko svojih filmskih i televizijskih projekata prepoznao je i prestižni engleski koledž Waldenburg International, proglasivši je najuticajnijom osobom u Turskoj 2013. godine, kao i najboljom promoterkom svoje zemlje u svetu.
Na popisu dobitnika „Medalje izvrsnosti“, najcenjenije engleske obrazovne institucije WIC-ja, Beren se našla u društvu poznatih svetskih imena iz područja ekonomije, politike, sporta i medija, koji su uvelike uticali na tok događaja koji su se desili u prvoj polovini ove godine, ali i na promociju svoje zemlje u svetu.

Jedna od najbolje plaćenih i vrlo rado gledanih turskih glumica uskoro se vraća na male ekrane u potpuno novoj ulozi. Beren Sat, koju čeka svetla holivudska karijera, u RTL-ovoj seriji „Osveta“ glumi Derin, mladu ženu koja živi za samo jedan cilj – osvetiti očevu smrt!

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Zbog ovih lepotica su i muškarci gledali turske serije
Beren Sat priznala da je izmislila trudnoću
Tužni dani za Merjem Uzerli: Glumici preminula baka
Osvajaju svetsku scenu: Turske glumice među najlepšim ženama

Ostavi komentar