Bivši verenik Merjem Uzerli: Srpkinje su prelepe žene

Članak objavljen: 15.08.2014 u 16:36 časova

Četrdesetšestogodišnji turski biznismen Džan Ateš, bivši verenik Merjem Uzerli, izgleda da je brzo preboleo tursku glumicu, koja je postala popularna igrajući sultaniju Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, i već uživa s novom devojkom.

Poučen iskustvom koje je imao sa velikom turskom zvezdom i medijskom pompom oko njihove turbulentne veze, svoju privatnost sada pomno čuva. Džan je viđen na grčkom ostrvu Mikonos u društvu atraktivne brinete, a kad sumu prišli novinari iz Srbije rekao je:

- Vi ste iz Srbije? Baš lepo, imate veoma lepe žene.

Podsećanja radi, Merjem i Džan stavili su tačku na svoju ljubav u februaru prošle godine. Navodno, Hurem je na nagovor prijateljice otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši verenik ručao s nepoznatom plavušom. Istog dana glumica je napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vest o raskidu Istanbulom se pronela brzinom svetlosti. Ateš je objavio da su se on i Merjem rastali, uz opasku da je u životu sve moguće, pa i to da se ljudi raziđu. Na pitanje postoji li šansa za pomirenje s Merjem, Đan nije želeo da odgovori. Njih dvoje iz burne veze imaju ćerku, koju je Ateš tek nedavno prvi put video.

Izvor: story

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar