Burak Haki: Skandali važniji od karijere!

Članak objavljen: 31.12.2015 u 10:00 časova

Seksepilni Burak Haki oborio je s nogu ovdašnju publiku ulogom Alija u hit seriji “Izgubljene godine”, koja se nekoliko puta emitovala na našim malim ekranima. Učvrstio je popularnost kao violinista Husein Kenan, tragičan junak “Plača violine”, a čak i oni koji su i nakon toga ostali imuni na njegov šarm trenutno uzdišu gledajući ga u seriji “Ljubav, vera, nada”.

Burak je rođen 1972. godine, završio je privatnu srednju školu na engleskom jeziku, a potom upisao studije ekonomije. Za vreme studentskih dana vešto je balansirao između knjige i košarke, kojom se profesionalno bavio. Ipak, prestao je da trese mrežicu svojim zakucavanjima kada je uplovio u manekenske vode. Snimio je pregršt reklama, hodao modnim pistama zajedno s Kivančom Tatlitugom i Mehmetom Akifom Alakurtom, a onda je odlučio da se oproba u glumačkom svetu.

Prvu televizijsku ulogu dobio je 2000. godine u TV filmu “Aşk Aynı Adreste”, a nakon samo nekoliko meseci zablistao je i u seriji “Zehirli Çiçek”. “Mislim da sam svoju prvu ulogu užasno odigrao. Uopšte mi se nije dopao finalni rezultat, ali čini mi se da sam u međuvremenu napredovao”, kazao je samokritični glumac 2012. godine, u ekskluzivnom intervjuu za naš magazin.

Međutim, čelnici turske TV industrije nisu smatrali da je bio loš, te mu je stigla ponuda da bude deo telenovele “Slomljeno ogledalo”, u kojoj je pred kamere stao sa Berguzar Korel, Mehmetom Akifom Alakurtom i velikanom turskog glumišta Kadirom Inanirom.

Kako se dalje razvijala njegova karijera i koji su je skandali obeležili, čitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Merjem Uzerli pukla u Turskoj!
Otkrivamo sve o životu i karijeri Hatidže Šendil!
“Ljubav, vera, nada”: Otkrivamo afere sa seta!
Sarunah Hunel: Zavodnik teške ruke!

Ostavi komentar